metalshow

Prima vitrina cu bijuterii Sfera Jewelry Design- inaugurata la The Light Cinema

Sfera Jewelry Design anunta inaugurarea primei vitrine de prezentare la The Light Cinema. De acum, puteti vedea “live” selectii din colectiile SJD by Anca Popea in vitrina amenajata in spatiile cinematografului The Light din Bucuresti. Colectiile designerului sunt in continuare prezentate online pe: //www.sferadesignromania1.blogspot.com/.

Sfera Jewelry Design propune colectii de bijuterii unicat, care se adreseaza persoanelor care traiesc la maximum fiecare clipa, energice, cu spirit ludic, care se diferentiaza prin atitudine si atentia acordata detaliului semnificativ.

Cea mai recenta colectie, SHINE, celebreaza vara si stralucirea soarelui. SHINE cuprinde cercei si coliere unicat in care regasim simbolistica soarelui (forme spiralate, cercuri, semicercuri si sfere), a labirintului, dar si a infinitului, la care se adauga forme volumetrice ale benzii lui Moebius, care se suprapun si se intersecteaza intr-o geometrie cosmica si luxurianta. Piesele spun povesti despre timp si spatiu ce se cer descifrate in plina lumina, in rezonanta cu chipurile celor care le poarta.

SHINE celebreaza soarele, dar si culorile bogate ale pamantului, imbratisate de lumina: verdele pur sau amestecat cu tonuri de gri si negru, violetul mineral, rosul copt si albastrul-topaz. Reflexele luminii sunt incorporate in conceptul pieselor prin sutele de aplicatii de margele multicolore, transparente sau metalizate.

Pentru fetele care iubesc culorile si vor sa isi afirme aceasta alegere, designerul Anca Popea a creat colectia ONE, cu piese care iau forme vesele, multicolore, jucause. Iar pentru cei care sunt si traiesc ROCK, designerul a realizat colectia cu acelasi nume, cu accente indraznete de negru si albastru electric si aplicatii inedite de boabe de cafea.

Bucuresti, 07.07.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *