cleaning show 2021

Prima televiziune profesionista online din Romania se lanseaza pe 4 mai

In ultimii ani internetul a devenit principalul mijloc de informare si cea mai importanta zona recreationala pentru foarte multi dintre noi. Traim intr-o lume a vitezei, a mobilitatii, a timpului comprimat la maxim.

Sapte.tv a aparut pentru a acoperi necesitatea de informatii si divertisment concentrate si accesibile on-line la orice ora. Sapte.tv este prima televiziune generalista si profesionista, exclusiv nline din Romania, accesibila gratuit romanilor de pretutindeni prin intermediul internetului, incepand cu data de 4 mai 2009. isiunea Sapte.tv este aceea de a aduce in mediul on-line o adaptare profesionista a televiziunii clasice si definirea a noi repere pentru conceptul de stiri si divertisment on-line in Romania.

Obiectivul Sapte.tv este de oferi utilizatorilor de internet pachetul esential de informatii si divertisment adaptat difuzarii on-line. Sapte.tv este rezultatul conlucrarii unui grup de firme cu multa xperienta in comunicare si productie tv. Echipa Sapte.tv cuprinde specialisti din domeniul televiziunii, radioului si comunicarii on-line. Grila Sapte.tv contine pentru inceput 26 de emisuni: stiri, talk-show-uri, filme documentare, filme de scurt metraj, divertisment de buna calitate, turism, moda, prezentare de carte, muzica si intalniri cu obiceiurile, cultura si religia minoritatilor entice din Romania. Programul este continuu, 24 de ore din 24.

Bucuresti, 02.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *