free download 78 travel guides written by experts

Prima tabara particulara de sculptura din Slanic Prahova

 Odata cu inceputul toamnei, debuteaza si prima tabara particulara de sculptura din Slanic Prahova, initiata de iubitorul de arta Alexandru Simionescu.

Cinci artisti ai operei in materiale dure – Mihai Istudor, Alexandru Lupu, Nicolae Bandarau, Andrei Marina si Elena Gheorghe – si-au pus deja la lucru harul si uneltele pentru a imbogati zestrea artistica a frumoasei statiuni montane cu lucrari in marmura de Ruschita. Ei isi vor dedica sculpturile unei teme generoase: Prietenia.
 
“Mi-am dorit de mult sa fac ceva pentru sufletul unchiului Puiu (nimeni altul decat compozitorul Liviu Glodeanu), pentru bunicii si strabunicii mei”, spune Alexandru Simionescu. “Acum a venit, in sfarsit, vremea sa-mi vad visul cu ochii, iar intentia mea este ca aceasta tabara sa devina un eveniment anual. Mai mult decat atat, urmatoarele editii planuiesc sa le organizez impreuna cu prietenii mei sculptori in diverse alte tari, unele chiar si mai departate, cum ar fi SUA, Canada sau Australia, astfel incat sa lasam dovezi artistice romanesti in intreaga lume.”

Pe 15 septembrie va avea loc inaugurarea noilor lucrari, eveniment la care sunt invitati sa participe toti iubitorii de arta.

Bucuresti, 05.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *