free download 78 travel guides written by experts

Prima tabără NERF din lume se organizează în România

În această primăvară, copiii au șansa să câștige locuri în Tabăra NERF, cea mai distractivă tabără de vară!

NERF, una dintre cele mai populare mărci de jocuri din lume, organizează în această vară în România o tabără dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani.

Tabăra NERF va fi o experiență unică pentru copii, oferindu-le 6 zile de distracție, activități dinamice alături de copii de vârsta lor și amintiri de neuitat din vacanța de vară.

Tabăra NERF va avea loc în perioada 21 – 26 iulie în stațiunea montană Bran, unde copiii vor participa la jocuri de echipă, seri tematice, probe de creație și drumeții în împrejurimile Branului, totul sub supravegherea unor coordonatori specializați.

Toate activitățile din Tabăra NERF sunt special concepute pentru a implica, stimula și dezvolta abilitățile copiilor, îmbinând distracția cu învățarea printr-un program echilibrat, creat de specialiști în comunicarea cu copiii: psihologi, antrenori și animatori.

Activitățile de zi se vor desfășura în aer liber și vor include jocuri și antrenamente de echipă pe placul celor mici: treasure hunt, tragere la țintă, concurs de baschet, joc de spionaj, ștafetă, cucerirea steagului și multe altele. În acest program, sportul și blasterele NERF vor face echipă pentru a stimula copiii să fie activi și să socializeze, distrându-se de minune pe parcurs. În plus, copiii vor învăța o mulțime de lucruri utile: explorare montană și supraviețuire, orientare în spațiu, prim-ajutor, colaborare și comunicare cu camarazii.

Iar relaxarea se va face tot în echipă: la finalul programului de zi, copiii vor participa la seri tematice cu program lejer, jocuri, jucării și hohote de râs! Ei vor descoperi înaintea tuturor blasterele NERF care urmează să apară pe piață în a doua jumătate a anului, precum și alte jocuri distractive din portofoliul Hasbro: Pie Face, Monopoly, Jenga, Star Wars și Transformers.

Motto-ul Taberei NERF este “Distracție în mișcare. Camarazi în deplasare.” iar scopul acesteia este de a le arăta copiilor că mișcarea în aer liber este foarte distractivă atunci când este practicată alături de alți copii și de jocurile preferate. Tocmai de aceea, în Tabăra NERF ei vor participa la activități cu totul noi, vor învăța ce înseamnă cu adevărat camaraderia și vor descoperi noi modalități de a se distra și a-și dezvolta abilitățile și coordonarea cu blasterele NERF.

Pentru a câștiga locuri pentru copiii lor în Tabăra NERF, părinții trebuie să se înscrie pe site-ul www.tabaranerf.ro și să urmeze pașii indicați pe site. În plus față de locurile în tabără, ei pot câștiga 500 de premii din gama NERF. Mai multe detalii și regulamentul concursului sunt disponibile pe www.tabaranerf.ro.

Tabăra, o premieră atât pentru NERF cât și pentru România, este cea mai mare provocare pe NERF o lansează în acest an. Înscrierile în competiție pentru 17 locuri duble în Tabăra NERF au loc în perioada 4 aprilie – 5 iunie 2016. 

Despre NERF:
NERF este una dintre cele mai populare mărci din portofoliul Hasbro. De la începutul modest de acum aproape 50 de ani ca simplă minge din spumă poliuretanică, NERF a devenit un adevărat fenomen, cu o linie impresionantă de produse și accesorii, îndrăgite de copii și adulți din întreaga lume. Acasă, în gradină, pe terenul de sport, în fața blocului sau chiar la birou, NERF este calea cea mai rapidă și energică de a face trecerea de la plictiseală la distracție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *