free download 78 travel guides written by experts

Prima serie de Modul II de la Scoala IAA s-a incheiat

Vineri, 24 aprilie a avut loc festivitatea de absolvire a Modulului II, al Şcolii IAA.

După cinci luni de training, studenţii Modulului II au absolvit Şcoala IAA. Vineri a avut loc festivitatea pentru 9 din cei 10 studenţi ai modulului middle. Punctul culminant a fost acordarea diplomelor de absolvire, diplome care sunt recunoscute internaţional.

“Şcoala IAA, pe lângă rolul ei principal de pregătire profesională, are şi  rolul de a forma network „ declară Victor Dobre, directorul executiv al IAA România. De aceea toţi absolvenţii Şcolii, beneficiază de numeroase facilităţi din partea IAA-ului, cum ar fi participări gratuite la conferinţe, seminarii, workshopuri. De asemenea, şeful de promoţie are şcolarizare gratuită, la următorul nivel.

Următoarea serie, de Modul II, va începe în toamnă, la fel ca şi o nouă serie de Modulul I. În prezent, sunt două module, Modulul I pentru juniori, Modulul II pentru middle management şi pe viitor va fi lansat Modulul III pentru top management.

Şcoala IAA de Marketing şi Comunicare este prima structură de formaţie academică din România patronată de o organizaţie profesională, premiată  la Congresul Mondial IAA cu  distincţia de „Best Practice”. Scoala IAA este recunoscută şi acreditată de către IAA Educational Programs.

Bucuresti, 28.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *