metalshow

Prima revista virtuala de travel & leisure din Romania

Magnetique Marketing a lansat Maze.ro, prima publicaţie online de travel & leisure din România

Maze.ro , cea mai nouă publicaţie online din portofoliul Magnetique Marketing, se adresează unui public interesat de cele mai noi informaţii legate de călătorii, cultură, societate şi evenimente, dornic de a fi conectat în permanenţă la cele mai recente ştiri şi articole din domeniu. Site-ul devine astfel un spaţiu social, în care membrii comunităţii Maze, interesaţi de travel, au acces la informaţii oferite de către editori şi specialişti, precum şi posibilitatea de a interacţiona, prin comunicarea experienţelor personale.

Maze.ro inovează prin structurarea subiecteleor prezentate, experienţele fiind descrise în funcţie de interesele şi scopul final al fiecărui membru al comunităţii: Business, Spa Break, Exotic, Deluxe, Romantic, Family, etc.

Mai mult decât o revistă online, Maze.ro creează un spaţiu virtual, o comunitate unită de pasiunile comune ale membrilor săi, de dorinţa acestora de a împărtăşi din experienţele lor.

Maze.ro pune la dispoziţia membrilor săi uneltele necesare, menite a completa itinerariul imaginar, sau a descrie experienţele deja trăite: albume foto, forumuri, blog, unelte specifice pentru travel.

Cei proaspăt căsătoriţi au la dispoziţie o colecţie impresionantă de destinaţii pentru luna de miere, prin rubricile „Romantic” şi „Plajă”. În egală măsură, Maze.ro oferă şi familiilor sugestii pentru vacanţe memorabile. În secţiunea „Family”, părinţii pot afla informaţii şi sfaturi utile pentru pregătirea unei călătorii.  

„Publicul Maze este rafinat, interesat de nou, conectat în permanenţă la cele mai noi tendinţe şi tinde să devină din ce în ce mai pretenţios. Noutatea absolută a informaţiei este data de interactivitatea creată într-un spaţiu virtual unic, dedicat tuturor celor interesaţi de zona de traveling.”, a declarat Eveline Fabritius, General Manager Magnetique Marketing.

Fără a fi exclusiv o colecţie de destinaţii şi un ghid de traveling, Maze.ro îşi propune să introducă turistul în atmosfera destinaţiilor preferate, chiar inainte de adevărata întâlnire cu acestea şi cu oameni aparţinând unor culturi diferite. Astfel, vizitatorul virtual va şti cum să fructifice la maximum experienţa călătoriei, sub toate aspectele sale, începută prin Maze.ro.
 
Maze.ro face parte din colecţia de site-uri premium „Mr. Fun“, lansată recent de către Regia de publicitate online Splendid Media Interactive, din care mai fac parte site-urile RadioGuerrilla.ro, KissFm.ro, Carcotasii.ro, Stiletto.ro, şi 24Fun.ro.    

Bucuresti, 8.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *