Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Prima repetitie la Moscova

Luni, 4 mai, Romania a avut prima repetitie la Moscova. Elena Gheorghe impreuna cu cele cinci colege au urcat pentru prima data pe scena Eurovision, mai intai pentru diverse teste tehnice si reglaje, urmate de repetitia propriu zisa. Nu au existat probleme majore, ci unele modificari ce urmeaza a fi facute de organizatori.

Elena a fost singura artista care a venit la conferinta de presa, de dupa repetitie, imbracata altfel decat a evoluat pe scena. Chiar daca a avut la dispozitie numai cateva minute, ea a tinut sa se schimbe si sa se prezinte in fata jurnalistilor imbracata in costum popular romanesc. De altfel, acest lucru a fost nu numai remarcat de jurnalisti, ci si apreciat, mai ales cand Elena a declarat ca are acest costum de la mama ei si ca il poarta cu multa mandrie. Iar cand a fost rugata sa cante ceva in fata celor prezenti la conferinta de presa, Elena a ales sa  interpreteze ,,Balada lui Avram Iancu", lucru care i-a surprins placut pe toti. Si chiar daca nu au inteles cuvintele cantecului, multi jurnalisti s-au lasat antrenati de refren si au fredonat imporeuna cu Elena ,,sus, sus, sus, la munte sus, acolo-i si Iancu dus".

Un alt lucru afirmat de jurnalistii straini nu numai in conferinta de presa, ci si in numeroasele interviuri facute luni, a fost ca Elena este considerata cea mai frumoasa concurenta a Eurovisionului din acest an. Este probabil motivul pentru care, dupa conferinta de presa, aproape toti jurnalistii au tinut sa faca o fotografie cu Elena, sau sa obtina un autograf de-al ei.
   
Miercuri, 6 mai, Elena va vizita Piata Rosie, cea de-a doua repetitie fiind programata vineri, 8 mai. Pana atunci, insa, nimeni nu are liber, pentru ca, in timp ce delegatia lucreaza cu tehnicienii de aici pentru rezolvarea tuturor aspectelor, Elena si colegele ei de scena repeta zilnic intr-un spatiu special partea de coregrafie si interpretare vocala.

Elena intră în concursul de la Moscova în data de 12 mai, în prima semifinală Eurovision, interpretând piesa ,,The Balkan Girls", compusă de Laurenţiu Duţă. Atât semifinalele, cât şi finala, organizate în zilele de 12, 14, 16 mai, vor putea fi urmărite, în direct, pe TVR 1 şi pe TVR Internaţional.

Bucuresti, 04.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *