free download 78 travel guides written by experts

Prima locație Mr Jeff se deschide în București

Mr Jeff, franciza de spălătorie care a cucerit America Latină, intră pe piața de spălătorie și curățătorie din România cu 3 locații în București, extinzându-se în regiunea europeană

Prima locație a francizei spaniole de spălătorie și curățătorie cu aplicație proprie Mr Jeff s-a deschis astăzi în România, în București. Mr Jeff, care deține peste 2000 de locații francizate la nivel global, își propune să creeze locuri de muncă pentru sute de români prin deschiderea a peste 50 de francize până la sfârșitul anului, în întreaga țară.

Mr Jeff inaugurează 3 spălătorii în regim de franciză în București în această săptămână, în locațiile Tineretului Piscului, Aviației Măcelariu și Gara de Nord Witting. Eloi Gómez Cal, CEO al Mr Jeff, afirmă:

„Acesta este un moment excepțional pentru lansarea Jeff în România, o piață strategică pentru creșterea brandului Jeff. Este în mod special competitiv să îl lansăm în timpul unei situații unice cum este COVID-19, când vedem o creștere în comenzile online. Noi le oferim utilizatorilor o soluție: să lanseze prin aplicația noastră comenzile online pentru spălătorie, fără ca ei să fie nevoiți să părăsească siguranța de acasă. Modelul nostru unic de business și măsurile de siguranță pe care le luăm sunt de ajutor în limitarea răspândirii acestui virus, prin procesul de dezinfectare a tuturor obiectelor și prin livrarea fără contact la ușa clientului.”

Gómez afirmă și că „Mr Jeff oferă o franciză cu o investiție inițială mică și un model de business cu o recuperare a investiției care se realizează în 8 luni. Prin echipa noastră de peste 500 de profesioniști, oferim suport partenerilor noștri, pentru a-i ajuta să își atingă obiectivele. Totodată, creăm în mod indirect locuri de muncă pentru peste 3500 de persoane, în cele 2000 de francize ale noastre în lumea întreagă.”

Spalatoria Mr Jeff

Mr Jeff se adaptează nevoilor fiecărui profil de client, însă tinerii în criză de timp sunt printre cei mai fideli clienți ai săi de pretutindeni.

Folosind aplicația, clienții pot alege locația exactă, ora și ziua ridicării hainelor de spălat; un șofer vine să le ridice de acasă și apoi sunt livrate spălate și călcate.

Cu noua abordare tehnologică a sectorului de spălătorie și curățătorie, Mr Jeff își propune să creeze o nouă eră a serviciilor de acest tip pentru populația tânără a României.

Măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID-19

În această perioadă, prioritatea Jeff este siguranța clienților săi, astfel că Jeff implementează măsuri speciale cu privire la procesul de spălare și îngrijire a hainelor, pentru reducerea riscurilor de răspândire a COVID-19.

1. Tot personalul Jeff poartă măști și mănuși de protecție.

2. După fiecare utilizare, toate stațiile de lucru sunt dezinfectate.

3. Se aplică un ciclu de uscare mai lung pentru haine, astfel încât să fie susținut procesul de dezinfectare a acestora.

4. Livrarea este fără contact, respectându-se distanța de siguranță.

5. Clienții pot folosi serviciile Jeff fără să-și părăsească locuința.

Despre Mr Jeff

Jeff este o companie fondată în 2015 de Eloi Gómez, Adrián Lorenzo and Rubén Muñoz, trei antreprenori spanioli. Compania a început ca un serviciu de spălătorie și călcătorie cu livrare la domiciliu, dar în prezent este în curs de extindere.

Pe lângă serviciile de spălătorie, Jeff își propune să ofere și servicii de coafură și înfrumusețare, care pot fi accesate prin aplicație sau website. Servicii de fitness și relaxare vor fi în curând adăugate pe platformă. Aplicația este disponibilă pentru dispozitive Android și iOs și oferă acces la o rețea de francize care schimbă complet modelele tradiționale de business.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *