free download 78 travel guides written by experts

Prima iesire la teatru pentru copiii neajutorati, cu ajutorul KFC Romania

În luna copilului, KFC a oferit unui grup de copii o surpriză în premieră pentru aceştia: prima lor piesă de teatru

În luna iunie, KFC România în colaborare cu Centrul de Plasament Voluntari, a organizat pentru un grup de aproximativ 30 de copii o zi cu totul specială în care aceştia au putut simţi că e ziua lor şi că sunt sărbătoriţi.

Programul a cuprins un tur scurt de vizitare a Bucureştiului, vizionarea piesei de teatru „Albă ca zăpada şi cei 7 pitici” şi servirea mesei în restaurantul KFC Unirii. Cel mai emoţionat moment pentru copii a fost cu siguranţă acela în care au păşit într-o sală de teatru şi au avut posibilitatea de a intra în contact cu actorii şi cu povestea pe care unii dintre aceştia o ştiau de la şcoală.

„Ne bucurăm că am putut fi alături de copiii de la Centrul de Plasament Voluntari şi că le-am putut oferi şansa de a vedea prima lor piesă de teatru. Ne dorim ca situaţia copiilor defavorizaţi să nu rămână uitată şi să încercăm cu toţii să-i ajutăm pentru a avea o viaţă normală. Vom continua astfel de proiecte şi în viitor.” declară Cristina Porumbel, Asistent de Marketing KFC România.

În luna aprilie, lanţul de restaurante KFC a împlinit 15 ani de activitate pe piaţa din România. Până în prezent, compania a venit în sprijinul comunităţilor alăturându-se campaniilor de strângere de fonduri pentru persoanele devaforizate -“Vreau în clasa a noua”, Mame bune, copii sănătoşi”, “Eu cum ajung la şcoală”-, susţinând dezvoltarea tinerilor – proiectul “Arta uneşte sufletele fără discriminare” dedicat copiilor cu deficiente de vedere, programul de acordare de burse KFC Student sau prin iniţierea de acţiuni pentru protejarea mediului înconjurător – programul naţional “Îmi place România curată” precum şi sustinearea proiectului „Copacul de hârtie”.

Bucuresti, 13.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *