free download 78 travel guides written by experts

Prima generatie de bursieri GolinHarris a absolvit

Anca Dudău, Anca Alexandra Marcu, Lucia Astratinei, Lucia Scurei şi Viviana Ciobăniţă sunt primii cinci studenţi care au finalizat cu succes programul Bursele GolinHarris oferit de agenţia de relaţii publice şi Universitatea Bucureşti.

Asumându-şi rolul de formator de talente în comunicare, agenţia a iniţiat acest proiect prin care îşi propune să instituie şi în România o tradiţie a stagiilor de internship remunerate la nivel de industrie, ca o modalitate de valorizare şi susţinere a elitelor. Cei mai buni cinci proaspăt absolvenţi ai Facultăţii de Litere, Specializare Comunicare şi Relaţii Publice au fost implicaţi în acţiunile de zi cu zi ale unui specialist de PR şi au avut ocazia de a implementa noţiunile teoretice acumulate în timpul facultăţii.

La sfârşitul stagiului, Anca Marcu, una dintre cele cinci participante, declara: „Cel mai mult mi-a plăcut la GolinHarris atmosfera prietenoasă, entuziasmul, dedicarea şi plăcerea de a face PR. Toate acestea reprezintă ingredientele perfecte pentru o reţetă a cărei denumire nu este, cu siguranţă, O zi obişnuită la muncă ci, mai degrabă, O aventură cu prietenii”. Aşteptările au fost ridicate:    “Mi-am dorit ca prin acest internship să-mi formez o idee despre ceea ce înseamnă mediul într-o agenţie de PR”, adăuga Lucia Astratinei, în vreme ce Anca Dudău, rugată să dea un feedback la sfârşitul programului a spus că cel mai mult a apreciat oportunitatea de a-şi desfăşura perioada de practică într-o agenţie care face parte dintr-o reţea internaţională, pentru că urmează o etapă în care îşi va continua studiile în străinătate. “Cel mai important lucru pe care l-am învăţat a fost să pun în practică noţiunile acumulate în facultate, să le aplic pe situaţii reale şi să observ rezultatele. Am avut ocazia să lucrez în echipă, să mă confrunt cu deadline-uri şi să înţeleg parcursul unor acţiuni din cadrul agenţiei”, a concluzionat Viviana Ciobăniţă.

Studentele au apreciat faptul că implicarea, dedicarea şi pasiunea le-au fost răsplatite şi financiar:  “am simţit că eforturile mele de-a lungul celor trei ani au fost luate în considerare în selecţia pentru burse” (Anca Dudău), “remunerarea mi-a dat un mai mare simţ al răspunderii în job-urile pe care le-am îndeplinit” (Lucia Scurei), “deşi remuneraţia nu este un aspect-cheie, mai ales atunci când intri pentru prima dată în câmpul muncii, nu pot să nu recunosc încrederea în propriile forţe pe care ţi-o conferă ideea că munca ta este valoroasă şi eforturile tale răsplătite” (Viviana Ciobăniţă). 

Echipa GolinHarris aşteaptă cu  nerăbdare următoarea generaţie de bursieri – cei mai buni studenţi din promoţia 2011-2012 vor derula aceste stagii de internship plătit în perioada iunie – octombrie 2012.

Bucuresti, 06.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *