Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Prima Galerie oficiala a Echipei Nationale de Fotbal a Romaniei

După un proces care a durat 3 luni şi în care s-au implicat participanţi din toate regiunile ţarii, DACIA a finalizat selecţia celor mai înfocaţi 22 de suporteri, care vor constitui nucleul Galeriei Echipei Naţionale.

Formarea primei Galerii Naţionale reprezintă ceva diferit faţă de iniţiativele tactice legate de participarea României la Campionatul European. Este un proiect pe termen mediu, în care – pornindu-se de la nucleul celor 22 de suporteri – se va investi constant pentru a face ca adevăraţii suporteri ai Echipei Naţionale să fie alături de tricolori în încercările care vor urma şi după Campionatul European. Proiectul nu a avut nici o limitare de participare de tip promotional – legată de folosirea vreunui produs sau serviciu. A cerut un singur lucru: să dovedeşti că eşti un adevărat suporter al Echipei Naţionale de Fotbal a României. Selecţia a fost extrem de riguroasă, plecând de la jurizare, de la mesajele pe care le-am adunat pe site-ul www.galerianationala.ro şi terminând cu finala. Suntem convinşi că i-am ales pe cei mai buni 22” a declarat Eduard CROITORU, Director Publicitate DACIA.

Galeria Naţională va pleca în Elveţia pe 7 iunie. Cei 22 de membri pleacă în Elveţia având convingerea fermă că lor li se vor alătura şi alţi români care vor susţine naţionala cu ardoare, indiferent de rezultat. Nucleul celor 22 va fi alături de echipa României încă de la antrenamente, unde îi vor încuraja personal pe jucători şi le vor transmite mesajele suporterilor aflaţi în ţară.

“Galeria Nationala dovedeşte implicarea activă a DACIA în calitate de partener oficial al Naţionalei. Este vorba despre creearea unui nucleu puternic de suporteri înfocaţi, a unei galerii pe care echipa de fotbal a României o merită. Este vorba despre o campanie pe termen mediu şi lung, care nu se va termina pe 18 iunie”, a declarat Rafael TREGUER, Director Marketing DACIA.

“Această campanie este o dovadă clară că Echipa Naţională este îndragită. La preselectie au venit oameni din toate colţurile ţării şi au dovedit că sunt fani adevăraţi. Am căutat exact acei oameni devotaţi, pasionati – asta înseamnă de fapt Galeria Naţionala”, a adaugat dl. CROITORU.

Despre Galeria Naţională
Galeria Naţională este o iniţiativă DACIA, în calitate de partener oficial al Echipei Naţionale de fotbal. Galeria s-a format în urma unui concurs desfăşurat în 2 etape, în perioada 11 aprilie – 11 mai 2008. Prima etapă a concursului s-a desfăşurat exclusiv pe site-ul www.galerianationala.ro, unde cei înscrişi la concurs au postat materiale video şi foto prin care atestau statutul lor de suporter. Dintre cei înscrişi au fost selectaţi apoi 22 de membri, prin votul publicului şi al unui juriu format din organizator. Mai multe detalii pe: www.galerianationala.ro, pe blogul oficial al Galeriei, unde pe perioada meciurilor României puteţi afla zilnic noi informaţii despre suporterii înfocaţi ai Naţionalei de Fotbal şi experienţele lor din Elveţia.

Bucuresti, 09.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *