metalshow

Prima editie Verge

summitul digital OgilvyOne, in Europa Centrala si de Est

VERGE, summit-ul golbal al marketingului digital organizat de OgilvyOne WorldWide, va ajunge pentru prima dată în Europa Centrală şi de Est, la sfârşitul lunii noiembrie. VERGE CEE va fi organizat pe 28 noiembrie la Praga şi va include delegaţii din România, Ungaria, Rusia, Polonia, Ucraina şi Cehia, ţara gazda.

VERGE CEE este a 11-a ediţie a unui eveniment de notorietate printre specialiştii în marketing digital si interactiv, după ediţiile derulate în ultimii doi ani în New York, Paris, Londra, Frankfurt, Tokyo, Mumbai, San Juan sau Mexico City. VERGE este deja consacrat ca locul de intalnire al principalilor jucatori din era digitala, si prima editie VERGE CEE isi propune sa reprezinte acelasi lucru pentru zona CEE. OgilvyOne România va participa la acest eveniment printr-o delegaţie formată din aproximativ 15 membri, printre care se numara oameni de marketing, presa si reprezentanti ai agenţiei.

“Suntem fericiti ca putem aduce summit-ul VERGE si in CEE si suntem onorati de participarea unor jucatori importanti din marketing si media din Romania. Evolutia mediilor digitale a ajuns si in Romania la punctul in care produce shimbari majore in viata oamenilor, si implicit in viata marketerilor, a agentiilor si grupurilor media. La summit-ul pe care il organizam la Praga, sunt sigur ca delegatia romana va avea nu numai de invatat, ci si de impartasit experiente interesante”, a declarat Cristofor Iosub, Deputy Managing Director OgilvyOne şi 141 România.

Printre speaker-ii din cadrul evenimentului se numără lideri ai lumii digitale, precum Jerry Shereshewsky, Sales VP, Yahoo Inc. şi Brian Fetherstonhaugh, CEO OgilvyOne WorldWide.

Tema principala a summit-ului VERGE CEE va fi adaptarea marketingului si agentiilor la noul univers media si la noul consumator din CEE: daca mediile digitale schimba lumea, in ce fel pot fi organizatiile de marketing, agentiile si media gata pentru aceasta schimbare?

Dupa conferinta VERGE CEE, OgilvyOne Romania va pune la dispozitia marketerilor si oamenilor de media interesati cele mai relevante informatii si subiecte discutate in cadrul summit-ului.

Bucuresti, 25.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *