free download 78 travel guides written by experts

Prima editie SolePAD Baia Mare

Agora Media organizează marţi, 12 mai 2009, ora 9.30, prima ediţie SolePAD (Soluţii Eficiente pentru Afaceri Durabile) la Baia Mare. Evenimentul se adresează oamenilor de afaceri din judeţele Maramureş şi Satu Mare şi va avea loc în sala de conferinţe a Hotelului Mara din Baia Mare. Invitaţi: Sandu Bombonel Pocol, Prefectul Judeţului Maramureş şi Cristian Anghel, Primarul Municipiului Baia Mare.

Adresat Top Management-ului (director general, executiv, de achiziţii) şi responsabililor IT din IMM-uri, SolePAD este un Roadshow de tehnologie şi finanţări care promovează soluţii pentru scăderea costurilor şi eficientizarea afacerilor şi soluţii de finanţare.

Agenda SolePAD Baia Mare este structurată în două sesiuni, primele patru prezentări din program fiind dedicate soluţiilor IT&C de reducere a costurilor şi eficientizare a afacerii, oferite de partenerii acestei ediţii. Alin Luca, Account Manager în cadrul Dell, va prezenta „Oferta Dell pentru IMM-uri”, iar Sabina Uţă, Manager Regional Vânzări în cadrul Romtelecom, va trece în revistă o serie de „Soluţii de comunicaţii” oferite de Romtelecom pe segmentul IMM. În finalul primei sesiuni, Bogdan Strătulă, Account Manager la Brother International Romania Representative Office, va vorbi despre „Soluţii multifuncţionale Brother de eficientizare a activităţii în birourile moderne”.

Facilitatea de Finanţare pentru Eficienţă Energetică – EEFF, o linie de credit pe bază de granturi înfiinţată de Comisia Europeană şi Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare.

După o scurtă pauză, conferinţa va continua cu prezentarea „15 ani de MultiMEDIA & NETworking, Tehnologie Informatică şi Consultanţă pentru  Finanţări”, susţinută de Petre Mitru, Director General al MultiNET.
 
Ultimele trei prezentări din program vor fi dedicate informaţiilor despre finanţări şi fonduri nerambursabile pentru IMM-uri. Va avea loc prezentarea Facilităţii de Finanţare pentru Eficienţă Energetică – EEFF, o linie de credit pe bază de granturi înfiinţată de Comisia Europeană şi Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare. Apoi, Valentin Robb, Consilier Programe la Centrul de Informare, Consiliere şi Instruire Baia Mare – reprezentanţa OTIMMC Satu Mare, va vorbi despre „Finanţări nerambursabile pentru IMM-uri din fondurile structurale şi naţionale”, în timp ce Theodor Preduţoiu, Consilier Organismul Intermediar pentru Promovarea Societăţii Informaţionale din cadrul Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, va prezenta „Fondurile nerambursabile pentru proiecte IT”.

SolePAD Baia Mare este promovat cu sprijinul partenerilor media IT TRENDS, Agora News, Gazeta de Maramureş, Calendar Evenimente, MediaLook, PRwave Directory şi PRwave. Alţi parteneri: BSA (Business Software Alliance) şi Byblos.

Nu uitaţi, marţi, 12 mai 2009, ora 9.30, Agora Media vă invită în sala de conferinţe a Hotelului Mara din Baia Mare, pentru a participa la prima ediţie SolePAD din zona de nord a ţării.

Bucuresti, 08.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *