free download 78 travel guides written by experts

Prima editie din aceasta toamna a emisiunii „Poftiti pe la noi! Poftiti de va iubiti!” a fost lider

de audienta la nivelul intregului public din Romania

Prima ediție a emisiunii „Poftiți pe la noi! Poftiți de vă iubiți!”, difuzată luni, 14 septembrie, de la 20.30 a fost lider de audiență la nivelul întregului public din România.

Astfel, emisiunea difuzată între 20.31-23.30 a înregistrat o audiență medie de 5,7 puncte de rating și 13,4% cotă de piață, în timp ce următorul clasat, ProTV a obținut 5,3 puncte de rating și 12,6% cotă de piață

Startul emisiunii „Poftiți pe la noi! Poftiți de vă iubiți!” l-au dat ieri Andreea Mantea, Daniela Crudu, Andrei Ștefănescu de la Alb Negru și Liviu Vârciu care au pus umărul la treabă pentru a face cel mai frumos cadou unui cuplu de pitici, care visa să își oficializeze povestea de iubire.

Cristian și Mădălina sunt un cuplu frumos, vesel, în ciuda greutăților cu care s-au confruntat de-a lungul vieții. Cristi măsoară 1 metru 20 și muncește la circ. Provine dintr-o familie cu șase frați, toți de statură normală. De-a lungul vieții a auzit multe glume răutăcioase la adresa lui, dar a învățat să treacă peste ele. Cristi a stat acasă până la vârsta de 14 ani. Înainte să moară, tatăl său i-a spus mamei că trebuie să îl ducă la circ pe Cristi pentru că nu voia ca băiatul să rămână acolo în sat, ci să-și trăiască viața. Odată cu venirea la Circul de Stat din București, I s-a schimbat viața. Așa a cunoscut-o pe iubita lui, Mădălina. În urmă cu 6 ani, toamna, circul făcea spectacole la diverse case de cultură, pentru copii. Ajunși în județul Botoșani, patroana circului a aflat despre Mădălina, care e de aceeași statură cu Cristi, și a decis să îi facă să se întâlnească. “Eu am văzut-o de pe scenă în sală. Am coborât de pe scenă și i-am spus: “După spectacol vreau să vorbesc ceva cu tine!”. De-abia așteptam să termin spectacolul. Mă gândeam tot timpul la ea. A fost dragoste la prima vedere”, povestește Cristi.

Pentru ei doi cele patru vedete vor munci pe brânci și în această seară sub atenta observație a lui Nea Mărin, îndeplinind cele mai diverse și dificile sarcini pentru o nuntă de vis.

Bucuresti, 15.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *