PR Summit 2021

Prima editie de confruntari a adus in fata televizoarelor peste 2.3 milioane de romani

Audițiile pe nevăzute s-au încheiat, echipele au fost formate, antrenorii au decis cuplurile de concurenţi care se vor confrunta, au repetat piesele, iar duelurile de la Vocea României au început ieri seară la PRO TV.

Momente de excepție au fost puse în scenă și au strâns pe tot parcusul emisiunii 1.7 milioane de telespectatori în fața televizoarelor, iar în minutul de maximă audiență de la ora 21:47, peste 2.3 milioane de români au fost cu ochii pe Vocea României.

Ediția Vocea României cu numărul șase a înregistrat pe segmentul comercial 11.2 puncte de rating și 27.1% share în intervalul de difuzare 20:26– 23:32. Postul de televiziune de pe locul doi a reușit să obțină 7.8 puncte de rating și 18.9% share.

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus cu 9 puncte de rating și 18.9% share, pe când următorul post clasat a înregistrat o audiență medie de 6.6 puncte de rating și 13.8% share.

La nivel național, PRO TV rămâne și de această dată pe primul loc cu o audiență medie de 9.3 puncte de rating și 19.2% share, locul secund înregistrând 6.1 puncte de rating și 12.6% share.

Momente de excepție, umor și ironie

În etapa duelurilor i-am regăsit pe antrenori cu un tonus pozitiv, plini de încredere în momentele pe care le-au creat, însă și cu o doză de tristețe pentru că au trebuit să se despartă de o parte din concurenți.

Prima confruntare de pe scena Vocea României a fost între Ivana Farc și Ruben Ciungan, din echipa lui Tudor Chirilă, care au intrepretat piesa – The Lady is a Tramp. Contrastul dintre ei, scenografia și mimica celor doi a reușit să transforme acest moment în unul original și plin de energie. Antrenorul lor i-a privit cu mândrie pe tot parcursul momentului și a declarat: "Ați făcut un duet de care veți fi mândri și după acest concurs." Tudor a ales să meargă mai departe cu Ivana.

Concurenţii din echipa lui Smiley, Fabian Sasu și Andrei Bălăceanu au cântat piesa Rude. Accentul reggae a fost o provocare pentru Andrei și un element forte pentru Fabian, iar acest lucru i-a dat bătăi de cap lui Smiley în luarea deciziei. După prestația celor doi, Marius Moga a spus că: "Pe termen mediu-lung mi s-ar părea mai interesantă vocea lui Andrei", însă Smiley a ales să meargă mai departe cu Fabian.

Din echipa Loredanei, prima confruntare a fost între Raluca Albu și Lucian Colareza, care au cântat un duet plin de emoție – Non amarmi. Povestea de dragoste pusă în scenă de cei doi a stârnit aplauze furtunoase, iar Loredana a ales să meargă mai departe cu Lucian, fapt care le-a oferit antrenorilor și o mică surpriză culinară mai mult decât bine venită.

Maria Constantinescu și Florentina Mihai, au fost primele concurente din echipa lui Marius Moga ce s-au confruntat în ringul de pe scena Vocea României. Pentru ele antrenorul a pregătit o intrepretare autentică a piesei Man Down, versiunea taraf în care a schimbat rolurile între cele două concurente. Toți antrenorii au fost surprinși de piesa aleasă și de intrepretarea concurentelor, însă Marius a ales să meargă mai departe cu Maria.

Primul moment rock de la Vocea României a fost realizat de Vladimir Pocorschi și Tiberiu Albu. Smiley a ales pentru ei piesa Born to be wild, iar energia și explozia de voci și chitară au transformat momentul lor in unul dintre cele mai bune ale serii: "Sunt mândru că în echipa Smiley s-a întâmplat cel mai rock moment!" Antrenorul a ales să meargă mai departe în concurs cu Vladimir, iar Tiberiu a fost salvat de Tudor, care și-l dorea în echipă încă de la audițiile pe nevăzute.

Florin Răduță și Bianca Ioniță, au fost concurenţii din echipa Loredanei, ce au urcat în ringul confruntării pe acordurile piesei I Knew You Were Waiting, iar acest lucru a venit însoțit de un compliment din partea lui Tudor: "O felicit pe Loredana pentru alegerea piesei și pentru duet." După un moment foarte frumos, momentul deciziei a fost foarte dificil, iar în final Loredana a ales să meargă mai departe în concurs cu Florin.

Două voci puternice din echipa lui Marius Moga au urcat în ring pentru următorul duet: Brigitta Balogh și Radu Mitrea, care au cântat piesa Torn. Un duet tulburător care a creat un nou moment de excepție la Vocea României. După terminarea piesei Loredana i-a spus lui Radu: "Ai învelit-o cu vocea ta pe Brigitta!". Convins că și-a atins scopul și a văzut ceea ce avea nevoie să vadă în această confruntare, Marius a ales să meargă mai departe cu Brigitta.

Florin Ciotlăuș și Matei Chioariu au fost următorii concurenţi ce s-au confruntat din echipa lui Tudor, ei pășind în ringul de la Vocea României cu un duet rock. Piesa How You Remind Me i-a convins pe toți antrenorii că cel care merită să meargă mai departe este Florin, aceasta fiind și decizia finală a lui Tudor. Însă, lipsa lui Marius de pe scaunul de antrenor, i-a determinat pe ceilalți trei să îi țină locul pe rând. Pavel Bartoș a ales să îi țină locul lui Tudor, iar ce a urmat a declansat hohote de râs.

O ediție plină de umor, momente de excepție, voci minunate, filmări exclusive din backstage, Pavel Bartoș mai sexi ca niciodată și un Tudor Chirilă care știe să cânte și muzică lăutărească, acestea sunt câteva elemente esențiale care au făcut deliciul primei ediții de dueluri.

Începând cu etapa duelurilor aplicația Fii Antrenor arată în timp real voturile celor peste 100.000 de români care au descarcat aplicația. Oricine poate intra în rolul de antrenor și își poate susține preferații descărcând aplicația Fii Antrenor din AppStore și Google Plus.

Edițiile Vocea României pot fi revăzute oricând pe voyo.ro.

Vocea României – Doar Vocea contează! Vineri, de la 20:30, la PRO TV!

Bucuresti, 01.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *