metalshow

Prima editie a seminarului “Tinerii conteaza! Ei sunt liderii de maine!”

Miercuri, 10 decembrie, incepand cu ora 9.30, va avea loc la Universitatea  Politehnica Bucuresti (Amfiteatrul AN010 – la cupola) prima editie a seminarului “Tinerii conteaza! Ei sunt liderii de maine!”.

Evenimentul, un training intensiv, este axat atat pe dezvoltarea conceptului de leadership in randul tinerilor, cat si pe evidentierea metodelor de valorificare a potentialului tinerilor in vederea construirii noii realitati romanesti. Astfel se va sublinia ideea ca a fi un bun lider nu presupune numai drepturi, ci si responsabilitati.

“Consideram de maxim interes educarea studentilor si proaspetilor absolventi care trebuie sa inteleaga ca pentru a deveni un bun manager trebuie sa treca prin mai multe etape. Ideea acestui training s-a nascut dintr-un studiu conform caruia tinerii din aceasta categorie aplica pentru posturi de middle sau top management fara a beneficia de o minima experienta in domeniu”, declara Anca Pislaru, unul dintre organizatorii evenimentului.

Trainerii care vor sustine seminarul sunt Monica Tatoiu (femeie de afaceri)- de la care tinerii vor invata cei cinci  pasi mari ai succesului, Mihai Malaimare (actor) – care va pune accentul pe tehinici de control al emotiilor, Ecaterina Andronescu (rector UPB), sociologul Alfred Bulai (prorector SNSPA), ministrul Korodi Attila, Florentin Gust (vicepresedinte ANT) si Anca Zaharia (Crucea Rosie) care le va vorbi cursantilor despre importanta voluntariatului si a responsabilitatii sociale.

„In conditiile in care reforma in scoala romaneasca se misca cu viteza melcului fata de dinamica economica, rolul societatii civile este  foarte mare in educatia non-formala a tinerilor. Educatia se face pe termen lung, iar asemenea actiuni trebuie sustinute. Nici la nivel mondial scoala formala nu mai tine pasul  cu transformarile economice, iar acesti tineri trebuie ajutati”, este de parere Monica Tatoiu.

Evenimentul se va desfasura intre orele 9.30 si 16.00.

Intrarea este libera.

Parteneri: Autoritatea Natioana pentru Tineret, Universitatea Politehnica Bucuresti, Altex, Crucea Rosie, Agentia pentru Strategii Guvernamentale, ARCUB

Bucuresti, 09.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *