free download 78 travel guides written by experts

Prima Conferinta si Expozitie de Broadband

din Sud Estul Europei

Bucuresti – 9 martie 2006 – Belgradul gazduieste, in perioada 10-12 aprilie 2006, prima Conferinta si Expozitie de Broadband care se ocupa de dezvoltarea industriei broadband in tarile Europei de Sud-Est (//seebb2006.kinecto.ro/).

Evenimentul este organizat de Technology Networking International (TNI), LLC si Camera de Comert a Serbiei.

SEE Broadband ofera utilizatorilor din Europa de Sud-Est ultimele inovatii tehnologice, prin sesiuni cu scop educational, programe de conferinte si expozitii. Principalii distribuitori isi vor prezinta tehnologia, produsele si solutiile si principalii jucatori (ISP, telecom, integratori) de pe piata Europei de Sud-Est prezinta statutul dezvoltarii industriei broadband, planurile lor de afaceri si legislatia in domeniu.

Evenimentul SEE Broadband 2006 incepe cu un program de seminarii si workshop-uri, urmat de conferinte si program expozitional,  totul in trei zile  dedicate tehnologiei broadband. Programul de seminarii trateaza componentele cheie ale tehnologiei broadband, oferite de principalii experti in domeniu, care au participat activ la dezvoltarea de sisteme broadband la nivel inalt.

Conferinta va cuprinde 70 conferinte, 3 workshopuri cu peste 80 de speakeri internationali, iar expozitia va avea peste 50 de standuri. Vor fi prezenti la Belgrad peste 30 de reprezentanti regionali ai unor firme de prestigiu precum CISCO, IBM, Hewlett Packard, Yankee Group.

Printre prezentatori amintim nume ca: Camille Mendler, Yankee Group,  Vice President, Telecommunication Strategies International; Sorin Cohn, Terawave Communications , VP Business Development and Managing Director EMEA; Greg Jones, Texas Instruments, General Manager, Worldwide Service Provider Strategic Marketing DSP Systems; Sorin Lupu, Nortel Networks, President, Eastern Europe Markets; Istavan Papp, Cisco Systems, General Manager, South-East Europe.

Persoanele interesate de participarea la eveniment, se pot inscrie accesand //seebb2006.kinecto.ro/inscriere/index.php pentru a participa la aceasta prima manifestare a industriei de broadband.

Kinecto – partener exclusiv al evenimentului in Romania
Kinecto este o agentie full service de relationship marketing care ajuta companiile sa construiasca relatii profitabile cu publicurile cheie (clienti, distribuitori, parteneri, angajati etc).
De trei ani sprijinim eforturile de marketing a zeci de firme din toate industriile (de la consultanta si training, la telecom si retail) si de toate marimile (de la start-up-uri la multinationale).

Technology Networking International
The Technology Networking International (TNI) are sediul central in Princeton New Jersey, USA, cu filiala in Belgrad, Serbia si Muntenegru. Cu o echipa de experti in industria de broadband si cu experienta in organizarea de evenimente, compania se concentreaza pe promovarea tehnologiei broadband pe pietele in crestere din Eurasia prin educatie, media si intalniri.

Camera de Comert a Serbiei
Camera de comert a Serbiei reprezinta interesele comune ale companiilor pentru crearea unui sistem economic, a politicilor si conditiilor economice, care sa asigure un mediu de afaceri performant.
{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *