free download 78 travel guides written by experts

Prima conferinta regionala a furnizorilor de formare profesionala

din Romania pentru regiunea Bucuresti-Ilfov

Asociaţia Patronală a Furnizorilor de Formare Profesională din România (A.P.F.F.P.R.), a organizat astăzi, 17.06.2014, prima conferinţă regională a furnizorilor de formare profesională din România, în cadrul proiectului „CALITATE ÎNTR-O ECONOMIE BAZATĂ PE CUNOAŞTERE!”.

Conferinţa a reunit atât furnizori importanţi de formare profesională din România, cât şi oficialităţi precum: numeroşi experţi din Autoritatea Naţională pentru Calificări, d-na. Aurelia Cristea, Ministru Delegat pentru Dialog Social, Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, dl. Leonard Orban, Comisar european pentru multilingvism, d-na. Raluca Turcan, Deputat, Secretar al Comisiei pentru Învăţământ, Ştiinţă, Tineret şi Sport, Camera Deputaţilor, d-na. Claudia Boghicevici, Deputat, Comisia pentru muncă şi protecţie socială, Camera Deputaţilor, Dl. Prof. Univ. Dr. Adrian Cioroianu, Decanul Facultăţii de Istorie, Universitatea Bucureşti, precum şi reprezentanţi ai Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice.

Cu prilejul acestei conferinţe regionale, au început dezbateri referitoare la furnizorii de formare profesională din România şi importanţa calităţii în procesul învățării pe tot parcursul vieții, o prioritate pentru România europeană a secolului XXI.

În cadrul acestei conferinţe s-a lansat site-ul oficial al proiectului www.calitateinformare.ro, o platformă online care detaliză activităţile proiectului şi oportunităţile oferite prin proiect, în domeniul calităţii în formarea profesională a adulţilor, precum şi calendarul activităţilor.

Astfel, prin intermendiul acestui site se oferă posibilitatea pentru angajaţii și colaboratorii furnizorilor de formare profesională de a se înscrie la cursuri oferite GRATUIT în ocupaţii din domeniul calităţii: auditor al calităţii, specialist în sistemul calităţii, evaluator de furnizori de formare, manager al sistemului de management al calităţii, manager îmbunătăţiri pocese, consultant sistem calitate.

Reamintim în acest context faptul că proiectul „CALITATE ÎNTR-O ECONOMIE BAZATĂ PE CUNOAŞTERE!”, implementat de Asociaţia Patronală a Furnizorilor de Formare Profesională din România alături de parteneri, este unul dintre cele cinci proiecte care se implementează în acest moment în România, ce are drept obiectiv implementarea calităţii în formarea profesională a adulţilor.

Bucuresti, 17.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *