Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Prima competitie de proiecte dedicate Internetului

NetStart – Up, si-a desemnat castigatorul!

Pe data de 5 decembrie 2007 a avut loc competitia de idei si proiecte dedicate Internetului si Mobile Internetului, NetStart – Up. Aceasta a avut loc in cadrul evenimentului NetCamp. Marele proiect castigator al competitiei NetStart –Up a fost site-ul de rezervari hoteliere pentru turismul de afaceri, CaptainGo. Ideea ii apartine lui Vladimir Oane, care a castigat premii substantiale atat din partea Microsoft Romania cat si Adobe Romania. Evenimentul a avut loc la Howard Johnson Grand Plaza Hotel din Bucuresti si a fost organizat de Evensys. Partener principal al evenimentului a fost Microsoft, alaturi de Orange, Beko, Adobe si Nokia. Competitia NetStart-Up s-a desfasurat in paralel cu conferintele NetCamp, in sali diferite. In cadrul competitiei  20 de proiecte au fost prezentate in fata unui juriu format din specialisti in mediul online si antreprenori precum Rachad El Jisr (fondator, iMedia), Calin Fusu ( Managing Director, Neogen), Orlando Nicoara (Managing Director, MediaPro Interactiv), Mihai Seceleanu (Managing Partner, InternetCorp), Vlad Stan (Managing Director, Vodanet).

La finalul prezentarilor, in urma deliberarii juriului, au fost alese 5 proiecte finaliste, care au urmat a fi sustinute in fata tututor participantilor la NetCamp, la finalul conferintelor. Fiecare dintre cei 5 finalisti a avut sansa de a fi consiliat de catre un jurat desemnat in mod aleatoriu, care le-a oferit sfaturi valoroase referitor la proiectele prezentate si modalitatea cea mai buna de a fi sustinute in fata juriului finalei Netstart-Up.

Finala NetStart-Up a beneficiat de un juriu prestigios format din investitori de renume din domeniu precum Adrian Amariei (CEO, Axonite), Alexandre Almajeanu(Co-Fondator, VoyagerMoinsCher.com), Mihai Crasneanu (CEO, Grey Juice Lab), Radu Georgescu (Presedinte Gecad Group), Marius Ghenea (Presedinte, PCfun.ro & FIT Distribution), Bogdan Musat (Developer & Platform Group Manager, Microsoft Romania), Magdalena Zander (Senior Sales Manager, NetBridge Investments).

Autorul proiectului castigator a castigat un premiu in valoare de 1000 de euro din partea Microsoft Romania, precum si o consola XBOX editie de elita si licente de soft din partea Adobe Romania. De asemenea, ceilalti 4 finalisti NetStart – Up au castigat console XBOX si premii software de la Adobe Romania.

Bucuresti, 7.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *