free download 78 travel guides written by experts

Prima companie romaneasca cu certificare MID pentru skidurile fiscale de masura

Syscom 18, companie care livreaza sisteme integrate in domeniul automatizarilor industriale, este prima firma din Romania care a primit recent certificarea MID (Measurement Instruments Directive) pentru sistemele sale fiscale de masura lichide, altele decat apa. Certificatul a fost emis de organismul notificat CMI (Institutul de Metrologie din Cehia) si confirma pozitia companiei drept cel mai mare producator roman de skiduri fiscale. Syscom 18 va putea astfel sa vanda sistemele pe care le produce in interiorul Uniunii Europene.
In ultimii 5 ani Syscom 18 a produs cca 150 de skiduri atat pentru piata din Romania, cat si pentru Kazakhstan, Iordania, Iran si Libia. Toate skidurile fiscale produse anterior au fost aprobate de BRML (Biroul Roman de Metrologie Legala), Syscom 18 avand de asemenea autorizatia de a le instala, calibra si sigila.
„Obtinerea certificarii este un pas important pentru Syscom 18. O recunoastere a competentei tehnice si o parte din strategia noastra de dezvoltare a firmei. Obiectivele noastre urmaresc castigarea unei pozitii importante pe piata de automatizari si sisteme de masura cu precadere in Africa de Nord, Orientul Mijlociu si Asia Centrala.”, declara Ion Andronache, presedintele Syscom 18.

Bucuresti, 11.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *