metalshow

Prima cerere in casatorie prin intermediul internetului

exclusiv pe Noi2.ro

Afise outdoor, anunturi la televiziune sau evenimente sportive sunt doar cateva dintre cererile in casatorie la care indragostitii apeleaza pentru a trasforma momentul cererii in casatorie in ceva unic, memorabil.

Din aceasta gama face parte si initiativa unui utilizator Neogen care impreuna cu echipa Noi2 a reusit sa realizeze prima cerere in casatorie online in reteaua Neogen, special de Sarbatorile de iarna.

Gelu Dobre, utilizator Neogen, a cerut-o in casatorie pe iubita sa, Mihaela Mares prin intermediul unor bannere si unei pagini web speciale. Noi2 a oferit 1 milion de afisari ale bannerului si a gazduit pagina prin care Gelu isi exprima sentimentele fata de iubita sa.
Mai mult, spatiile publicitare din reteaua Neogen au servit exclusiv acest banner targetat in functie de coordonatele web ale Mihaelei.

Dupa nasterea primului copil al unui cuplu cunoscut pe un site romanesc de matrimoniale in cursul anului trecut, aceasta cerere in casatorie este a doua premiera inregistrata de site-ul de matrimioniale din portofoliul Neogen.

Bannerul poate fi vizualizat pe site-ul Noi2, iar pagina poate fi accesata la adresa noi2.neogen.ro/mihaela

Bucuresti, 27.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *