free download 78 travel guides written by experts

Prima aplicatie de poker pe bani reali pentru iPhone

Jocuri pe bani reali Texas Hold’em disponibile în App Store

bwin, liderul mondial în materie de gaming online listat la bursă lansează prima aplicație de poker pe bani reali în App Store UK și Austria, alte țări urmând foarte curând. “Mulțumită aplicației bwin iPhone, clienții noștri pot, pentru prima dată, să arate ce pot în cea mai mare rețea de poker din lume prin intermediul popularei platforme iPhone,” spune Berthold Kao, responsabil de Product Management RNG & Mobile la bwin.

O masă de poker de buzunar

Aplicația bwin poker pentru iPhone oferă noi posibilități pasionaților de poker. Combinația celui mai popular tip de poker, Texas Hold’em, pe de o parte și interfața intuitivă și înregistrarea facilă, pe de altă parte, aduc distracția și suspansul în lumea mobilă. Design-ul optimizat al jocului permite o navigare facilă și o imagine clară. Cea mai bună mână a jucătorului este afișată automat, iar istoricul mâinilor din sesiunea curentă este disponibilă la o singură atingere. “Cu aplicația iPhone poker, continuăm să extindem leadership-ul în segmentul entertainment mobil. Cu aplicația bwin live și Casino pentru iPhone, oferim acum clienților un portofoliu complet,” concluzionează Kao.

www.bwin.com/pokerapp

Despre bwin

Grupul bwin are peste 20 de milioane de clienți înregistrați în peste 25 de piețe și operează o serie de platforme de pariuri sportive, poker, cazino, jocuri de noroc și de aptitudini, precum și transmisiuni audio și video ale celor mai importante evenimente sportive, precum Bundesliga. Compania mamă bwin Interactive Entertainment AG ("bwin") este listată la bursa din Viena și furnizează firmelor sale subsidiare și companiilor asociate servicii diverse precum software development, marketing, comunicare, resurse umane și servicii financiare. Operațiunile Grupului bwin sunt conduse prn intermediul subsidiarelor și companiilor asociate pe baza de licențe. (e.g. Germania, Italy și Gibraltar). Informații suplimentare referitoare la companie sunt disponibile pe site-ul de relaţii cu investitorii (Investor Relations) www.bwin.org.

Bucuresti, 27.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *