Holde Textil Expo

Prima agenție de comunicare din România care lansează o rețea globală de consultanți internaționali

The House PR Agency este prima agenție de comunicare din România ce își lansează propria rețea globală de consultanți internaționali, sub numele de The House Extension. Expertiza recent anexată acoperă arii precum comunicare instituțională și umanitară, public affairs și digital media. Acest moment important în existența agenției coincide cu cea de-a 4-a aniversare pe piața Europei de Est și cu startul unei direcții complet noi în strategia de business a agenției.

Lansată ca start-up eclectic ce îmbină principiile britanice cu practicile autohtone, The House PR Agency și-a extins ariile de expertiză, metamorfozându-se în timp într-o agenție de comunicare integrată. Cu o echipă de profesioniști ce acopereau deja social media, strategie de comunicare și media relations ca activități de bază ale business-ului, agenția și-a crescut portofoliul pornind de la proiecte antreprenoriale autohtone și ajungând la corporații, făcând în același timp trecerea de la local la global.

Agenția a testat deja o serie de piețe din Europa și activează deja în UK, Polonia, Letonia, ajungând de asemenea și în Franța, Ucraina, S.U.A. și Estonia pentru clienții care au sediile centrale acolo. Consultanții internaționali reprezintă The House PR Agency în Africa de Est, Orientul Apropiat, Asia de Est și Europa de Vest. Rețeaua este în continuă expansiune, agenția primind în permanență confirmări de la profesioniști de comunicare ce și-au exprimat dorința de a se alătura mișcării.

The House PR Agency 4 ani
The House PR Agency 4 ani

“The House Extension este un proiect la care lucrăm de câteva luni și care a survenit pornind de la idea legată de cum poate lucra efectiv globalizarea pentru o agenție de comunicare. Cum portofoliul nostru a înregistrat o creștere constantă peste granițe, această schimbare în strategia de business, trecerea de la mediul de afaceri local la internațional a venit ca un pas strategic natural în dezvoltarea agenției. În opinia mea, din perspectiva pe care mi-a oferit-o poziția de management, viitorul oricărui domeniu stă în a lucra împreună și în a împărtăși know-how.

Avem încredere în expertiza consultanților noștri și în cunoștințele lor despre piețele în care activează, de aceea am optat pentru un mod de lucru descentralizat și am decis să colaborăm cu profesioniști locali, să construim împreună un proiect mai amplu, în loc să trimitem echipa locală acolo unde clienții au nevoie de noi. Informațiile despre o anumită piață sunt decisive în a livra servicii de comunicare pentru orice brand de acolo.” declară Valeria Tudor, Founder & Owner al The House PR Agency.

În aceeași direcție cu noua strategie, echipa din România s-a mutat într-un spațiu de co-working de top, intitulat Mindspace, în cartierul de business al Bucureștiului, ce joacă un rol important în îmbunătățirea procedurilor interne de lucru, în a stimula inspirația echipei și în a livra cele mai bune rezultate clienților. Având o rețea internațională de locații, Mindspace este cea mai bună opțiune atunci când consultanții au nevoie să se întâlnească la jumătatea distanței dintre ei și să organizeze un brainstorm sau pur și simplu să se bucure de un teambuilding. Primele proiecte ale rețelei vor fi implementate începând cu luna iunie 2019.

Performanțele agenției au fost recunoscute printr-o serie de premii valoroase: Special Award for Continuous Improvement & PR Excellence (2018), Small Consultancy of the Year (2017), Special Award for Involvement in the Community (2017), Best Social Media Initiative (2017), Elite Company of the Year (2015).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *