free download 78 travel guides written by experts

Prigat si UBER ii recompenseaza pe atletii de zi cu zi

PrigatPrigat şi UBER îi recompensează pe atleții de zi cu zi, care parcurg o cursă contra cronometru și traversează orașul dintr-un colţ în altul pentru a duce la bun sfârşit provocările zilnice, oferindu-le o surpriză răcoritoare pentru zile pline de energie. În perioada 26-30 august, cei care folosesc serviciul UBER se pot bucura de o sticlă de suc răcoritor Prigat. Noii utilizatori UBER beneficiază de o primă cursă gratuită, în limita a 30 lei, dacă descarcă aplicaţia şi folosesc codul “ATLETIDEZICUZI”.

Colaborarea dintre Prigat şi UBER continuă firesc povestea începută prin campania de comunicare “Atleţi de zi cu zi”, dedicată tuturor celor care parcurg în fiecare zi o cursă cu obstacole, făcând slalom printre numeroase sarcini şi provocări, ca nişte adevărati atleţi.

Pentru a beneficia de o primă cursă în mod gratuit, noii utilizatori UBER își pot instala aplicația urmând câțiva pași simpli:

  • Aplicația Uber poate fi descărcată pentru iOS, Android sau Windows Phone, dar și de pe get.uber.com.
  • Odată ce a fost descarcată aplicația, contul poate fi creat prin introducerea datelor personale, urmată de completarea codului promoțional ATLETIDEZICUZI.
  • Prima comandă UBER se poate face prin selectarea locului de pornire. Cursa va fi gratuită, în limita a 30 lei.

Bucuresti, 25.08.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *