free download 78 travel guides written by experts

Prieteniile adevarate se leaga la X Factor

Mawgli a părăsit casa X Factor, condus de colegul său de categorie, Andrei Leonte

Fiecare weekend aduce la Antena 1 o nouă gală live X Factor, dar şi o nouă eliminare. Ovidiu Nae a părăsit aseară competiţia pentru cel mai mare premiu din istoria show-urilor de gen din România, iar astăzi de dimineaţă a plecat din casa X Factor, condus de prietenul şi colegul său de categorie, Andrei Leonte. Acesta din urmă a dormit îmbrăcat şi încălţat pe canapea, doar pentru a fi sigur că se va trezi să îşi ia la revedere de la Mawgli.

X Factor naşte staruri, dar şi prietenii frumoase. Fiecare eliminare este însoţită de lacrimi, regrete, dar şi multe aşteptări de la ceea ce va urma. Dincolo de competiţia pentru titlul de câştigător X Factor şi pentru premiul de 200.000 de euro oferit de Orange, în casa X Factor se leaga prietenii frumoase, care nu ţin cont de rivalităţile de pe scenă. Aseară, concurenţii l-au aplaudat pe Ovidiu Nae, alias Mawgli şi au rămas cu el la poveşti până târziu în noapte, în ciuda faptului că astăzi, la prima oră urmau să înceapă repetiţiile pentru cea de-a patra gală live X Factor.

Cei care au plecat ultimii la culcare au fost colegii de categorie ai lui Ovidiu, Antonia, Irina şi Andrei, toţi îndrumaţi de Mihai Morar. Cel mai devotat a fost însă Andrei Leonte care a rămas în livingul casei în care locuiesc concurenţii, dormind îmbrăcat şi încălţat, doar pentru a fi sigur că se trezeşte atunci când Mawgli va părăsi casa X Factor. Astfel, astăzi de dimineaţă, la ora opt, Andrei îşi conducea prietenul spre un drum al celebrităţii ce a început la X Factor şi avea să continue la Morning ZU.

Mawgli a fost în această dimineaţă invitatul lui Mihai Morar şi Daniel Buzdugan la Radio Zu. Concurentul X Factor a cântat trei piese şi a primit sute de mesaje de apreciere şi încurajare din partea ascultătorilor. Asăzi, telespecatatorii îl vor putea revedea pe Mawgli la Acces Direct, de la ora 17.00 şi la Răi da’ buni, de la 19.30.

Cu cei nouă concurenţi rămaşi în competiţie, telespectatorii se vor reîntâlni sâmbătă viitoare, de la 20.20, numai pe Antena 1. Tema galei din cea de-a patra săptămână de muzică live va fi dragostea, astfel că pe scena X Factor vor răsuna cele mai frumoase melodii de dragoste ale tuturor timpurilor. Telespectatorii îşi vor putea vota din nou preferaţii, savându-i astfel de la duel şi, implict, de la eliminare. Duminica, de la 21.45 are loc Decizia, momentul în care un nou concurent părăseşte competiţia X Factor.

Aseară, la momentul anunţării concurenţilor care vor intra la duel, 22.27, Antena 1 a fost urmărită de aproape 900.000 de telespectatori din mediul urban, înregistrând un rating mediu de 7.6 procente şi 19.8 % cotă de piaţă la nivel urban, în vreme ce Pro Tv, înregistra la aceeaşi oră doar 4.7 puncte de rating şi 12.1 cotă de piaţă.

Sursa:GfK Romania S.R.L.

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena 1

Analiza este facuta pe targeturile all urban

Perioada 13 noiembrie 2011

Bucuresti, 14.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *