free download 78 travel guides written by experts

Prietenii Tăi lansează prima Școală de Educație Socio-Educativă din România

Echipa Prietenii Tăi, ce stă la baza companiei cu același nume, anunță lansarea oficială a Școlii de Animație, un proiect dedicat cursurilor de animație socio-educativă, psihologiei vârstelor, geografiei și istoriei, precum și managementului organizațional și de tip client service. Practic, Școala de Animație este suita de tehnici și de informații specializate, ce stau la baza gestionării relației copil – animator, cu o abordare integrată de ordin psihologic și educațional.

„De peste 7 ani, susținem lumea celor mici prin tabere, excursii și activități în cadrul cărora animatorii sunt coordonatori, tutori, mentori, comunicatori și, mai mult decât atât, sunt interfața dintre copii și universul pe care încep să-l exploreze. De aceea, rolul animatorilor este esențial. Prin intermediul acestei Școli, ne propunem să venim în întâmpinarea nevoilor de educație non-formală existente în România, în vederea formării de animatori socio-educativi”, Ionuț Cojocaru, Director General Zarp Grup (grupul de companii din care face parte Școala de Animație Prietenii Tăi).

Cursurile Școlii de Animație se desfășoară gratuit în București, fiind adresate tuturor celor care își doresc inițierea sau perfecționarea în animația socio-educativă.

Scoala de Animatie

“Vizăm cursanți cu vârste cuprinse între 18-27 de ani, iubitori ai activităților specifice, sportive sau artistice, jocurilor, drumețiilor în compania copiilor. Ne dorim să aducem aproape de noi oameni care doresc să se dezvolte din punct de vedere personal și profesional, experiența de lucru cu cei mici nefiind un criteriu eliminator”, Gigel Adămuțe, Director General Prietenii Tăi.
Școala de Animație Prietenii Tăi este prima de tip socio-educativ din România, având o structură completă de module teoretice și de activități practice. Fiecare serie de cursuri cuprinde 5 întâlniri, cu o frecvență săptămânală.

Beneficiile de care se bucură cursanții includ nu doar specializarea și formarea profesională, ci și posibilitatea de a face parte din echipa Prietenii Tăi, socializarea și cunoașterea tuturor formelor de interacțiune, cunoaștere și de lucru cu cei mici.
Pentru înscrieri, cursanții interesați pot trimite un e-mail pe adresa scoala.animatie@prietenii-tai.ro sau pot solicita mai multe informații la numărul de telefon 0727.808. 899.

De-a lungul timpului, mii de copii din România au beneficiat de experiența de lucru a peste 100 de animatori, coordonați de echipa Prietenii Tăi special pentru ca fiecare atelier sau tabără să fie o adevărată călătorie inițiatică pentru cei mici.
De ce aleg anual mii de copii și părinți taberele, atelierele și excursiile organizate de Prietenii Tăi?

De peste 7 ani, Prietenii Tăi sunt camarazii din tabere preferați de părinții și de copiii din Români. Pentru seriozitatea, responsabilitatea, voia bună și lucrurile minunate de care se bucură peste 10.000 de copii anual, organizați în tabere în cele mai frumoase locuri din România, peste 1000 de cadre didactice recomandă echipa Prietenii Tăi.

Sloganul companiei, Susținem lumea ta, este un manifest al curajului de a fi copil, de a respira, trăi și cunoaște un univers nou, așa cum doar copiii îl pot percepe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *