free download 78 travel guides written by experts

Prietenii lui Nicolai, juratul Top Chef, incearca sa prinda Antena 1 in Franta

A copilãrit în Maramureş, dar s-a maturizat departe de familie, în Franţa. A încercat cam toate joburile posibile, de la şofer de ambulanţã, la muncitor pe şantier, însã când a avut posibilitatea sã ajungã în bucãtãrie, nu a mai ieşit de acolo. Deşi s-a întors în România, are foarte mulţi prieteni buni în Franţa, care abia aşteaptã sã îl vadã în juriul celui mai sofisticat şi rafinat format de cooking din lume, Top Chef!

Antena 1 le aduce telespectatorilor din 5 noiembrie de la 20.30 un nou format de succes internaţional şi pune la grea încercare abilităţile a 24 dintre cei mai buni bucătari din România. Dintre aceştia, doar unul singur poate fi primul Top Chef din istoria bucătăriei româneşti moderne,  titlu ce va fi acordat de trei dintre cele mai respectate personalități din industria culinară românească: Chef Joseph Hadad, Nicolai Tand şi Tudor Constantinescu.

Înainte de începerea show-ului, nu doar concurenţii au emoţii, ci şi prietenii juraţilor, rãspândiţi în lumea întreagã. Nicolai este sunat tot mai des în ultimul timp de prietenii lui din Franţa, care au aflat de participarea lui în juriului celui mai sofisticat şi rafinat format de cooking din lume şi vor cu orice preţ sã îl vadã la televizor. „În Franţa, când zici chef bucãtar, lumea tremurã! E o meserie foarte puternicã! Prietenii mei din Franţa mã sunã zilnic, încercând din rãsputeri sã afle cum sã prindã acolo Antena 1!

Bucuresti, 26.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *