free download 78 travel guides written by experts

Prieten cu Elvis, “rivalul” lui Tom Jones: Engelbert Humperdinck

in premiera absoluta la Bucuresti

3 decembrie – Sala Palatului

“Release me”, “Spanish eyes”, “Can’t take my eyes of of you”, “The last Waltz” precum si alte piese de notorietate ce ne-au facut sa descoperim in noi sentimente nebanuite o data cu fiecare auditie vor umple de emotie in curand Sala Palatului.

Cu adevarat sarbatorile de iarna din acest an incep cu un cadou legendar, pentru ca insusi Engelbert Humperdinck – una dintre cele mai apreciate voci ale lumii, va da viata la Bucuresti celebrelor melodii. Cu o voce desprinsa parca din rai, Humperdinck, acum in varsta de 75 de ani, va crea un show stralucitor, oferind o noua insemnatate zilei de 3 decembrie in calendarul bucurestenilor.

Este deja inutil sa precizam cate premii sau ce distinctii a primit Humperdinck inca de la lansarea melodiei “Release me”, de cate ori s-a clasat piesa pe locul 1 in topul celor mai prolifice radio-uri din lume (fapt pentru care a intrat in Cartea Recordurilor) sau cate natiuni a incantat cu refrenul acestui hit, cert este ca maestrul romantic al baladelor continua sa se afle printre putinii artisti adevarati pe care ii mai are aceasta lume.

Prieten bun cu Elvis (pana la disparitia acestuia) si aflat dintotdeauna intr-o rivalitate (evident constructiva) cu Tom Jones, Humperdinck este, ca si cei enumerati anterior, preferatul tuturor generatiilor: deopotriva bunici si nepoti, scriind legenda la fiecare nou concert.

“Desi toate lumea cunoaste melodiile artistului si nu exista eveniment privat unde sa nu se asculte piese precum “Spanish eyes” sau “Release me”, se pare ca totusi publicul nu a reusit sa realizeze conexiunea dintre melodii si numele artisului. Speram insa ca o data cu acest eveniment asocierea dintre creatie si artist sa devina perfecta, iar bucurestenii sa nu rateze un eveniment unic in viata precum acesta din pricina acestei omisiuni”, mentioneaza Pepino Popescu.

Biletele pentru acest spectacol se afla in vanzare si pot fi achizitionate din reteaua Vreau Bilet, la Unirea Shopping Center etj.2, locatiile Music Box (Matei Basarab nr. 16, Sos. Pipera nr. 2), Libraria Mihai Eminescu, Moise Nicoara nr. 18, in reteaua Eventim, Sala Palatului si online pe www.eventim.ro si www.vreaubilet.ro. Pretul acestora variaza intre 90 si 600 de Lei, in functie de categoria de loc.

Bucuresti, 02.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *