free download 78 travel guides written by experts

PrichindelulMeu.ro 2009 – premii minunate pentru cei mici si puncte speciale

O noua sansa pentru un START DE STAR!

Cunoscutul concurs START DE STAR continua si in 2009 sa aduca premii de vis pentru copii. O sedinta foto realizata de un fotograf consacrat – Alexandra Sandu – //photo.net/photos/alexunu – este premiul lunar cel mare. Alte premii interesante se pot castiga de catre copii de la toate categoriile concursului: categoria 0-1 ani – www.kariok.ro si www.articoledepetrecere.ro, categoria 1-3 ani – www.tonusclub.ro, categoria 3-6 ani – www.ercpress.ro, categoria 6-9 ani – www.kdo.ro si categoria 9-12 ani – KezMedia. Premiul anual consta intr-un film personalizat special realizat pentru castigator. In fiecare luna o noua sansa!
Din februarie 2009 exista puncte speciale care pot fi acumulate de catre persoanele ce au inscris prichindei la concurs. Pana acum cei ce inscriau un copil nu il puteau vota din contul lor ci doar ceilalti membri ai site-ului. Acum insa, in momente diferite ale zilei, apar diverse simboluri pe toate paginile site-ului sau doar in anumite sectiuni. Aceste simboluri le apar doar utilizatorilor site-ului ce au inscris copii in concurs, iar un simplu click pe acel simbol aduce in cont toate punctele speciale – valoarea acestora situandu-se intre 5 si 100 de puncte. Puteti vedea exact care sunt simbolurile aducatoare de puncte si valoarea lor accesand acest link: //www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=344 .

START DE STAR este un concurs organizat de Prichindelulmeu.ro – www.prichindelulmeu.ro – un site complet pentru parinti si prichindeii acestora. Inca de la a sa lansare a generat interes si a atras multi participanti. S-au implicat de asemenea si multe persoane care i-au sustinut pe cei mici. Toti copiii sunt asteptati sa participe si toti cei carora le plac acei copii sunt invitati sa ii sustina zilnic – se poate vota o data la 12 ore.

PrichindelulMeu.ro isi asteapta vizitatorii cu numeroase rubrici interesante si chiar cu mai multe concursuri – adresate parintilor, mamicilor sau famiilor.

Prichindelulmeu.ro – www.prichindelulmeu.ro – este un site complex avand ca principale rubrici: Concurs START DE STAR, Portal, Magazin Online, Forum, Articole, Sfatul Medicului si Programul Zilei si le ofera furnizorilor numeroase posibilitati de a obtine vizibilitate in cadrul categoriilor sale.

Bucuresti, 09.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *