free download 78 travel guides written by experts

Prezentatorii Romanian Music Awards pregatesc o dementa totala

Pentru un show de exceptie se anunta niste gazde de exceptie! Daca main show-ul Romanian Music Awards din acest an va fi gazduit de Alex si Vali Barbulescu, inainte de show asteptam artistii pe Covorul Rosu cu gasca dementa de la Radio 21: Orlando, Escu si Popescu.

Inainte de decernarea premiilor, gasca de la Fabrica Dementa face o analiza minutioasa despre “ce, cum, cine, cand”. Orlando, Escu, Popescu si sexy-asistenta lor, Roxana, se inarmeaza cu un microfon si incepand cu ora 19.00 asteapta sosirea artistilor pe Covorul Rosu. Cine cu cine vine, cu ce vine, cum s-au imbracat si de ce isi doresc sa castige trofeul Romanian Music Awards sunt doar cateva dintre dilemele pe care gasca dementa isi propune sa le lamureasca inainte de show.  “Ne-am luat rolul de gazde in serios, dar asta nu inseamna ca nu vom fi vigilenti, observand cine are emotii, cine pe cine evita si cat de scurte sau transparente sunt rochitele invitatelor. Asiguram toate doamnele si domnisoarele ca, in cazul in care, Doamne fereste, se impiedica si cad, Orlando e acolo sa le prinda in brate, ca un adevarat Superman”, a declarat Razvan Popescu.

Nici Dj-ul Vibe FM, Vali BARBULESCU, nu se lasa mai prejos si le-a pregatit celor prezenti in piata Mihai Viteazul din Craiova o surpriza: Vali Barbulescu canta pentru prima oara piesa “Inside Of You”(Live), o colaborare cu Damon.

Nu rata Romanian Music Awards pe 6 iunie la Craiova! Intrarea este libera.

Au mai ramas doar cateva zile pentru a-ti vota favoritii la cele 14 categorii Romanian Music Awards! Fii tu cel care decide cine este cel mai bun artist la fiecare dintre categorii!

Evenimentul este organizat de Music Channel si Radio 21 cu sprijinul Primariei si Consiliului Local al Municipiului Craiova.

Bucuresti, 03.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *