free download 78 travel guides written by experts

Prezentatorii Cerbul de Aur Increzatori in editia de anul acesta

Mihai Constantin, Aurelian Temişan, Delia Budeanu, Alexandra Tararache, Raluca Hogyes, Irninis Miricioiu, Viorica Macovei şi Gelu Voicu,  gazdele Festivalului „Cerbul de Aur”, ediţia 2009, invită spectatorii şi telespectatorii la un spectacol de excepţie.

„Revin cu drag la Cerbul de Aur alături de familia TVR, unde m-am format ca profesionist de televiziune. Sunt onorată de calitatea de gazdă a festivalului „Cerbul de Aur” şi încântată că voi fi martor la bucuria spectatorilor şi telespectatorilor de a se întâlni cu voci remarcabile ale scenei muzicale naţionale şi internaţionale,” a declarat Delia Budeanu. 

„Cerbul de Aur" are o carte de vizită cu greutate. Este singurul festival internaţional de muzică pop pe care îl are România, cel mai mare din Europa. Am văzut lista concurenţilor şi sunt convins că va fi o luptă strânsă şi de calitate. Şi recitalurile sunt o surpriză şi o mare bucurie pentru mine, atât cele româneşti cât şi cele străine. Anul acesta nume precum Hot Chocolate, Steve Vai şi Tiziano Ferro, dar şi artişti români de mare valoare vor anima scena de sub Tâmpa Braşovului. Merită să fii părtaş la un asemenea eveniment care a făcut istorie de-a lungul vremii,” a declarat Aurelian Temişan.

„Nu e simplu să treci de la pupitrul de prezentator de ştiri pe o scenă atât de importantă cum este cea a Festivalului „Cerbul de Aur”, dar sunt un om căruia îi plac provocările. Am încredere că voi reuşi să fac faţă unui asemenea proiect. După părerea mea „Cerbul de Aur” rămâne perla showbiz-ului românesc, chiar dacă în ultimii 20 de ani el s-a dezvoltat enorm.  Am fost timp de 2 ani corespondent la Washington, am întâlnit mulţi diplomaţi şi am cunoscut multe forme de promovare a brand-ului de ţară. După toate aceste experienţe vă pot spune cu certitudine că Festivalul „Cerbul de Aur” este un adevărat ambasador al României în lume” – a declarat Mihai Constantin.

„Sunt mândră că am onoarea să prezint un festival de talie internaţională cum este „Cerbul de Aur”. Să stai pe aceeaşi scenă cu artişti români şi străini de un asemenea nivel, să ai onoarea să prezinţi în cadrul unui festival devenit brand naţional, pentru mine era un vis acum ceva vreme. Am auzit în aceste zile multe şi despre concurenţi de la oameni de specialitate din TVR. Ei spun că au un potenţial extraordinar aşa că şi concursul îi va ţine pe telespectatori şi spectatori cu sufletul la gură. Vă asigur că ediţia 2009 a „Cerbului de Aur” merită să fie văzută de iubitorii muzicii de calitate!” a declarat Alexandra Tararache.

„Pentru mine este o şansă nesperată şi o onoare extraordinară. Sunt deja extrem de emoţionată. De când am primit vestea că voi prezenta Cerbul de Aur încerc să mă pregătesc zilnic pentru a reuşi să fiu la nivelul aşteptărilor. Formatul mi se pare excelent pentru toate categoriile de public. Incursiunea în istoria muzicii moderne va suna bine cu siguranţă pentru iubitorii fiecărui gen: retro, pop şi rock. Vă mărturisesc sincer că de mică eram un fan al acestui festival şi iată acum voi avea şi eu rolul meu în cadrul său. Sunt foarte fericită că mi s-a încredinţat această misiune” – a declarat Raluca Hogyes.

„Seara de folclor care are în fiecare an foarte mulţi prieteni este un apel la prezervarea valorilor naţionale. În zilele noastre când leapşa e înlocuită cu jocurile pe computer, hora satului cu discoteca, sărbătorile tradiţionale cu cele occidentale e important să nu uităm lucrurile care stau la rădăcina fiinţei noastre naţionale.  Pornind de la această realitate, spectacolul de muzică şi joc – Hora satului, care va încheia ediţia de anul acesta a Festivalului Cerbul de Aur, îşi propune să readucă în conştiinţa tinerilor şi nu numai, un obicei străvechi, o valoare a satului românesc”, a declarat Viorica Macovei.

„Publicul iubitor de frumos şi autentic este invitat la o seară de folclor unde  voia bună, tradiţia, cântecul şi dansul românesc sunt la ele acasă. Voi fi gazda unui eveniment mult aşteptat şi cu pretenţii. Am prezentat o seamă de festivaluri până acum, dar nimic nu se compară cu provocarea ce se numeşte „Cerbul de Aur,” a declarat Irninis Miricioiu.

„În ultima seară a Festivalului „Cerbul de Aur” solişti îndrăgiţi, instrumentişti virtuoşi şi dansatori de renume ai folclorului românesc vor bucura cu siguranţă spectatorii şi telespectatorii Televiziunii Române, interpretând cântece îndrăgite de generaţii diferite. Ultima dar nu cea din urmă, seara de folclor va fi o binecuvântare pentru publicul încă iubitor al muzicii populare româneşti,” a declarat Gelu Voicu.

Bucuresti, 23.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *