free download 78 travel guides written by experts

Prezentatoarea știrilor Focus din inima României, Ioana Maria Moldovan te invită să faci o faptă bună pentru copiii atipici

Ioana Maria Moldovan, prezentatoarea jurnalului Focus din inima României, se implică an de an în ajutorarea copiilor atipici. Ea te invită să intri în Lumea Faptelor Bune CONIL, o lume specială… atipică, în care o faptă bună este pașaportul de intrare. “În momentul în care i-am cunoscut pe copiii speciali… atipici de la Conil, am simțit că pot și trebuie să-i ajut, să mă implic mai mult, să lupt alături de ei pentru drepturile lor, pentru o viață mai bună pe care o merită. E greu să descriu în cuvinte fiecare întâlnire pe care o am cu ei. Trebuie să-i cunoști pentru a le înțelege cu adevărat povestea. Și ei râd, iubesc, învață, visează, dăruiesc, ajută și plâng uneori la fel ca noi toți. Diferența e că ei, cei atipici, își doresc doar să fie primiți în societate, să fie integrați.” ne spune Ioana.


De asemenea, Ioana Maria Moldovan dorește să-i aducă pe oamenii cu suflet mare în această lume plină de culoare, în care visele pot să devină realitate: “Echipa atipică, copii, profesori, voluntari, cu toții ne dorim ca scrisoarea lui Kuky – un copil special – către Moș Crăciun să fie citită de cât mai mulți oameni care vor să facă o faptă bună. Cumpărând decoratiunile făcute de copiii speciali… atipici, fiecare dintre noi poate să scrie o filă importantă în cartea Lumea Faptelor Bune Conil. ”

Cei care vor să ajute pot intra pe pagina de facebook a campaniei: facebook.com/povesteafaptelorbune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *