bucharest tech week 2021

Prezentarea digitală mondială a noului BMW Seria 4 Coupé

Prezentarea online explorează istoria, designul și caracteristicile dinamice ale noului model

Munchen. Noul BMW Seria 4 Coupé, care a sărbătorit astăzi premiera mondială digitală, este o mașină cu adevărat excepțională, care redefinește esența plăcerii de a conduce în segmentul premium.

Prezentarea online a modelului sportiv cu două uși a oferit o perspectivă asupra noutăţilor pe care le aduce noul model, a istoriei sale fascinante a coupe-urilor BMW, precum și designul distinctiv al modelului.

O înregistrare a întregului eveniment găzduit de Pieter Nota (membru al Consiliului de administrație al BMW AG, responsabil pentru Client, Brans și Sales), Klaus Fröhlich (membru al Consiliului de administrație al BMW AG, responsabil pentru Cercetare şi Dezvoltare) și Domagoj Dukec (șeful BMW Design) este acum disponibil pentru a fi descărcat, împreună cu fotografiile prezentării.

Digital World Premiere of the all-new BMW 4 Series Coupé. Pieter Nota, Member of the Board of Management of BMW AG, Customer, Brands, Sales

Studioul de design al BMW Group din Munchen, haleleistorice ale BMW Group Classic și centrul de teste BMW Group din Aschheim au găzduit premiera mondială a noului BMW Seria 4 Coupé. Evoluția esteticii modelului cu două uși, în concordanță cu noul limbaj de design al BMW, este deosebit de evidentă în lumina reflectoarelor studioului de design.

Aici, Domagoj Dukec a explicat procesul de design care a dus la crearea aurei sportive, grațioase și exclusive a noului BMW Seria 4 Coupé. Prezentarea s-a concentrat pe caracteristicile care scot modelul în evidenţă, în special pe grila BMW ridicată, verticală, înclinată în față în partea din față,umerii sculptaţi atletic deasupra arcadelor roților din spate, proporțiile întinse dinamic și ecartamentul mare Aceste elemente crează o diferenţiere clară între noul model și cel mai recent BMW Seria 3 Sedan, construind o identitate puternică, mai clar definită decât predecesorul său.

„Noul BMW Seria 4 afișează proporțiile definitori BMW în forma lor modernă încă”, a spus Dukec. „Partea frontală se distinge clar pe şosea. Ieşită din comun, grila verticală, alături de farurile iconice duble, creează o identitate curajoasă și încrezătoare.”

Pieter Nota a oferit o perspectivă în trecut, alfându-se chiar în centrul BMW Group Classic, şi a ilustrat legăturile profunde ale nouluiBMW Seria 4 Coupé cu tradiția mărcii. Legende precum BMW 328 Coupé din anii 1930 și BMW 3.0 CS din anii ’70 au scris capitole importante în istoria fascinantă a cupeurilor BMW.

Acum un nou capitol poate fi adăugat acestei povești de prestigiu, definit prin plăcere de conducere și succes în motorsport. „Noul BMW Seria 4 Coupé surprinde esența BMW”, a spus Nota. „Este o interpretare orientată spre viitor a identităţii puternice a mărcii.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *