free download 78 travel guides written by experts

Preturi BMW X5 M si BMW X6 M

Preţurile finale pentru noile BMW X5 M şi BMW X6 M sunt următoarele:
BMW X5 M: 89.500Eur (fara TVA) / 106.505Eur (cu TVA)
BMW X6 M: 91.500Eur (fara TVA) / 108.885Eur (cu TVA)

Modelele vor fi disponibile pentru comenzi începand cu luna august 2009.

Salonul Auto de la New York a fost scena unei premiere absolute atât pentru seria de modele BMW M, cât şi în segmentul modelelor BMW X: BMW X5 M şi BMW X6 M sunt primele modele cu tracţiune integrală care oferă performanţa supremă, calităţi dinamice, designul sportiv şi calitatea premium specifice unui automobil BMW M. După ce şi-au făcut debutul mondial în luna aprilie, cele două modele sunt aşteptate în România până la sfârşitul acestui an.

Ambele modele sunt propulsate de nou dezvoltatul motor V8 ce furnizează 408 kW/555 cp la o turaţie de 6.000 rpm şi o capacitate cilindrică de 4.395 cmc. Noul motor M TwinPower Turbo este primul propulsor din lume cu o galerie de evacuare comună pentru cele două rânduri de cilindri şi care dispune de tehnologia Twin Scroll Twin Turbo.

Sistemul inteligent de tracţiune integrală xDrive oferit de BMW este adaptat perfect la caracteristicile specifice de putere şi performanţe ale modelelor BMW X5 M şi BMW X6 M, iar Dynamic Performance Control (Controlul Dinamic al Performanţelor) este disponibil standard la ambele modele. Prin interacţiunea cu suspensia M specială a maşinilor, inclusiv Adaptive Drive şi noua servodirecţie Servotronic, acest sistem asigură un comportament atât de caracteristic pentru un model BMW M, în care se combină stabilitatea unică şi calităţile de direcţie controlată cu precizie până la cel mai înalt nivel al dinamicii.

BMW X5 M şi BMW X6 M stabilesc noi standarde în acest segment al modelelor de înaltă performanţă în ceea ce priveşte acceleraţia, dinamica, comportamentul direcţiei, puterea de frânare şi eficienţa. Ambele modele accelerează până la 100 km/h, cu start de pe loc, în 4,7 secunde şi se remarcacă prin cuplul maxim de 680 Nm disponibil pe o plajă de turaţii cuprinsă între 1.500 şi 5.650 rpm.

Bucuresti, 28.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *