metalshow

Prestopizzarii au făcut show savuros la „Bravo, România!” și merg în finală

Marți, 19 aprilie, de la 20.30, în cea de-a treia ediție a emisiunii de la Antena 1

Juriul „Bravo, România!” a avut o misiune foarte dificilă marți seara la Antena 1. Trei echipe unite și pline de surprize au dat totul pe scenă pentru a ajuta diverși oameni aflați în nevoie și au oferit un spectacol cu totul și cu totul special. La finalul serii, jurații au decis ca echipa formată din angajații de la Presto Pizza să primească premiul ediției în valoare de 5.000 de euro și să meargă mai departe în finală.

Prestopizzarii au făcut senzație la „Bravo, România!” cu un musical de poveste care a îmbinat dansul cu muzica, dar și bucătăria. Au luptat din răsputeri pentru a-și ajuta o colegă și au reușit să câștige lupta strânsă cu celelate două echipe care au concurat, echipa doamnelor de la Nissa și cea de la Speed Taxi. Câștigătorii au luptat pentru a ajuta familia Smărăndescu, ai cărei patru membri  au depus un efort uriaș pentru a rămâne împreună: soții Dana și Theodor au avut probleme atunci când și-au dorit să devină părinți, Dana a pierdut două sarcini înainte sa o aibă pe prima lor fiica, Claudia. Din păcate, fetița s-a născut cu strabism convergent și a trebuit să fie operată de două ori. De asemenea, ea s-a născut și cu o displazie la nivelul șoldului și a trebuit să poarte o proteză până la vârsta de 12 luni. În anul 2002 s-a născut cea de-a doua fetiță a familiei, Andreea Lorena. Probleme lor însă nu s-au oprit. Acum 11 ani Theodor a facut un accident vascular în urma unei malformații artero-venoase. Vasul malformat l-a avut din naștere, însă nu a știut nimic despre această problemă. A fost operat de malformație artero-venoasă cu o aparatură care nu exista în țară până atunci, iar după operație Theodor a trebuit să se ferească de soare și să ducă un regim de viață sănătos. După mai multe analize și o sumă considerabilă de bani cheltuită, Theodor a fost depistat cu boala Lyme. În prezent, atât Theodor, cât și familia se luptă în primul rând cu gândul că boala avansează, iar posibilitățile lor sunt sub nivelul financiar necesar pentru a-i garanta tratamentul lunar.

Doamnele Fashion Ladies de la Nissa au arătat că pot să cânte și să danseze în același timp și au simțit pe propria piele ce înseamnă emoțiile unui număr live de musical. Au fost însă motivate de cazul pentru care au venit în emisiune. Doamna Tanța are nevoie de ajutor. Fetele de la Nissa o cunosc de multă vreme pentru că atunci când au nevoie de ajutor la broderiile manuale apelează cu încredere la această femeie de toată isprava. Cu timpul au aflat că doamna Tanța trăiește o dramă. Fiul ei are mari probleme și fiecare zi înseamnă o luptă pentru ea și tânăr. Băiatul are 18 ani, iar la vârsta de 8 ani a fost diagnosticat cu autism infantil grav. Tratamentul este singura soluție de salvare, dar este atât de costisitor și greu de urmat, mai ales că de când băiatul a împlinit 18 ani, Casa de Asigurari nu îl mai decontează.

Opt angajați ai companiei Speed Taxi și-au luat inima în dinți și au acceptat provocarea de a cânta și dansa, de a se costuma și a duce publicul într-o cursă gratuită într-un moment artistic aplaudat la scenă deschisă. Străbat zi și noapte străzile Capitalei, duc la destinație mii de oameni, aleargă prin traficul nebun, iar marți seara au demonstrat că au și talent. Motivul lor a fost acela de a ajuta zeci de copii fără posibilități financiare, de care se ocupă un centru din localitatea Corbeanca. Pentru a-i ajuta pe micuții care vor un viitor mai bun, cei opt componenți ai echipei Speedy au făcut eforturi mari și au reușit să prezinte un moment care l-a făcut pe Dani să lăcrimeze și pe restul juraților să nu mai contenească în a-i lăuda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *