metalshow

Cele mai interesante lucruri despre preselecțiile Supraviețuitorul

18 concurenți, două triburi, probe intense, Filipine, peisaje de poveste, lipsa hrănii, prietenii, dușmănii, alianțe, trădări, lipsa unui adăpost, clima neprietenoasă și condiții dure de trai, acestea ar fi cuvintele care ar putea descrie cel mai tare show din istoria televiziunii din întreaga lume!

Supraviețuitorul a ajuns la PRO TV, iar preselecțiile pentru acest show fenomen au demonstrat că românii abia așteaptă să urmărească întâmplările din Filipine și aventurile prin care vor trece concurenții.

Show-ul Supraviețuitorul este încă în etapa de selecție, în care se caută cei mai buni, pasionați, determinați, aventurieri și visători concurenți. De la începutul preselecțiilor, s-au strâns mii de povești și întâmplări interesante, iar mai jos sunt doar câteva dintre ele!

● Peste 10.000 de români și-au dorit să demonstreze că au puterea fizică și psihică de a deveni Supraviețuitorul. Femei și bărbați de toate vârstele, cu familii sau nu, au fost hotărâți că au ce trebuie pentru a ajunge în Filipine și a trece prin cea mai grea și, în același timp, frumoasă experiență din viața lor!
● Timp de 2 luni, Caravana Supraviețuitorul a călătorit prin țară, pentru a găsi cei mai determinați concurenți. După mai mult de 3.000 de kilometri străbătuți prin țară de echipa de producție și peste 10.000 de persoane a căror înscrieri au fost analizate și studiate, echipa este încă în cursul selecției celor 18 concurenți care vor pleca în Filipine.
● Din Germania și Statele Unite ale Americii în România, special pentru preselecțiile Supraviețuitorul! Doi adevărați fani ai show-ului, români stabiliți în Germania și SUA, au călătorit în țară special pentru a șansa de a fi unul dintre cei 18 norocoși! “Mi-ar plăcea ca românii să se îndrăgostească de acest fenomen și să aștepte acest show așa cum o fac și eu. Este o experiență de viață pe care o trăiesc în mintea mea de 16 ani.”, a declarat despre format românul din SUA.
● Cursă pe bicicletă, din Republica Moldova, cu destinația Supraviețuitorul! Un cetățean din Republica Moldova a pornit către preselecțiile show-ului fenomen pe bicicletă. Călătoria sa de 102 kilometri până la Iași a fost pe o bicicletă veche de 25 de ani!
● Ce motivații au cei care s-au înscris? Show-ul Supraviețuitorul este dur și solicitant atât din punct de vedere fizic, cât și psihic! Mulți dintre cei care s-au înscris au demonstrat că sunt pregătiți și determinați să fie parte din show-ul care le va schimba, cu siguranță, viața! Câțiva dintre ei nu s-au gândit nicio clipă la alianțe, strategii sau probe fizice, ci au venit cu gândul că vor putea schimba ceva punctual la ei înșiși. Un exemplu este un domn trecut de vârsta a doua, care a spus că și-ar dori să participe doar pentru că este o ocazie să mă las de fumat.
● Bilețelele suspecte despre supraviețuire au stârnit curiozitatea întregii echipe la preselecții. Unul dintre concurenți a pregătit de acasă o mulțime de bilețele cu mesaje și citate despre supraviețuire, pe care le-a pus prin hotelul în care erau preselecțiile.
● “Am învățat să înot special pentru Supraviețuitorul!” – aceasta a fost una dintre propozițiile pe care le-au spus foarte des cei veniți la preselecții! Fani ai show-ului sau pur și simplu persoane care își doresc să treacă printr-o experiență unică în viață, au recunoscut că s-au apucat de înot după ce au aflat că Supraviețuitorul a ajuns în România, numai la PRO TV!
● Camelia Potec le-a dat sfaturi celor care au ajuns mai departe în etapa de selecție! Campioana olimpică le-a dat sfaturi celor care au ajuns într-o nouă etapă a selecției, în căutarea celor 18 concurenți care vor ajunge în show-ul Supraviețuitorul! Le-a vorbit despre micile trucuri pentru a rezista probelor fizice solicitante în condițiile în care nu se vor putea hrăni, hidrata și odihni corespunzător, dar le-a și povestit despre cele mai complicate experiențe prin care a trecut ea.

PRO TV va aduce în casele tuturor românilor emoția, determinarea, alianțele, strategiile și cele mai solicitante probe în show-ul care a revoluționat întreaga lume – Supraviețuitorul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *