metalshow

Preselectie Miss Karaoke Romania etapa Bucuresti

Concursul national Miss Karaoke Romania se desfasoara in acest an in toate cele 41 de judete ale Romaniei. Organizatorii, MyKaraoke Romania & MyCasting Agency Romania cauta o reprezentanta a Romaniei pentru editia Miss Karaoke Europe 2012.

Turneul Miss Karaoke Romania va include 41 orase: Bucuresti, Alba Iulia, Arad, Pitești, Bacău, Oradea, Bistrița, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Reșița, Călărași, Cluj Napoca, Constanța, Sfântu Gheorghe, Târgoviște, Craiova, Galați, Giurgiu, Târgu Jiu, Miercurea Ciuc, Deva, Slobozia, Iași, Baia Mare, Drobeta Turnu Severin, Târgu Mureș, Piatra Neamț, Slatina, Ploiești, Satu Mare, Zalău, Sibiu, Suceava, Alexandria, Timișoara, Tulcea, Vaslui, Râmnicu Vâlcea, Focșani, finala desfasurandu-se pe litoral sau in Bucuresti. Din fiecare oras sunt alese 3 finaliste, care vor participa la finala pe zona din care face parte orasul unde a castigat, juriul fiind format din personalitati marcante ale vietii publice.

Preselectia concurentelor pentru prima etapa a turneului (etapa Bucuresti) va avea loc marti, 8 martie, in incinta London Pub Regie (fostul Posh), incepand cu ora 19.30. Preselectia se va desfasura sub atentul ochi al juriului: Florin de la Marfar, Rares de la Free Deejays, Mc Nino & Razvan Kid Deejay de la MyKaraoke, Juju, Crina Badea si alti membri ai juriului. Cele 12 concurente care vor fi selectionate trebuie sa stie sa cante sau sa faca show, sa aiba un aspect fizic placut, sa cunoasca o limba de circulatie internationala, sa aiba cunostinte de muzica. Concurentele selectate vor putea fi votate de catre prieteni intre 10 si 17 Martie pe www.MyKaraoke.ro si pagina oficiala de Facebook Miss Karaoke Romania, voturi ce vor fi luate in considerare si la concursul de miss. 2 persoane din cele care voteaza vor fi extrase pentru a face parte din juriu. Premiile puse in joc pe parcursul turneului depasesc suma de 100.000 de euro.

Etapa Bucuresti din concursul Miss Karaoke Romania, va avea loc joi, 17 martie incepand cu orele 21.00.

Concurentele se pot inscrie si On-Line pentru Preselectie la //www.facebook.com/pages/Miss-Karaoke-Romania-powered-by-MyKaraokero/133326670070376

Miss Karaoke Romania powered by www.MyKaraoke.ro Nu Lansam Vedete’n Spatiu… Noi Doar Le Pregatim…

Preselectia va fi urmata de o seara speciala de Karaoke & Party Music de ZIUA FEMEII by Razvan Kid Deejay & Mc Nino (nu e obligatoriu cine vine la preselectie sa ramana si la party dar nu e de ratat…)… cu foarte multe SURPRIZE PLACUTE si CADOURI pentru toate FEMEILE prezente…

Bucuresti, 07.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *