free download 78 travel guides written by experts

Presedintele Oracle, Safra Catz, inaugureaza cel mai nou sediu al companiei in Romania

Oracle stabileşte noi standarde de protecţie a mediului prin mutarea în noua şi inovatoarea clădire ecologică din Bucureşti. Compania îşi consolidează astfel angajamentul privind prezenţa sa în România

Oracle Building Inauguration in Bucharest

Informaţiile esenţiale

● Preşedintele Oracle, Safra Catz, a deschis oficial astăzi în Bucureşti noul sediu de birouri din Floreasca Park
● Floreasca Park este un ansamblu de clădiri ecologice de înaltă tehnologie, prevăzut cu soluţii verzi precum pompa geotermală pentru încălzire şi răcire, materialele ecologice şi fără chimicale folosite pentru pereţi şi podele, un sistem complex de umbrire, o grădină destinată biodiversităţii precum şi soluţii tehnice de economisire a apei şi electricităţii în întregul imobil.
● Noua clădire consolidează două alte locaţii Oracle din zonă şi poate găzdui 2.500 de angajaţi. Compania mai deţine birouri şi în Nusco Tower.
● Oracle operează în România din anul 1992. Deschiderea primelor centre de servicii şi tehnologii Oracle în Bucureşti în februarie 2004 reprezintă o investiţie majoră pentru Oracle România.
● Astăzi, Oracle România deţine centre de servicii la nivel mondial. Centrele îndeplinesc diferite sarcini regionale şi globale, cum ar fi funcţii de resurse umane, financiare sau administrative, suport de produs pentru utilizatorii Oracle din întreaga lume, suport pentru partenerii Oracle din regiunea EMEA, dezvoltare de software, suport pentru serviciile de reînnoire şi pentru vânzările Oracle University pentru regiunea EMEA.

Citate

● “Prezenţa noastră în Bucureşti este semnificativă, iar munca pe care echipele noastre o fac aici este extrem de valoroasă pentru compania noastră şi pentru clienţii şi partenerii noştri”, afirmă Preşedintele Oracle, Safra Catz. “Extinderea noastră în Bucureşti semnalează succesul nostru în regiune şi angajamentul de a avea o contribuţie pozitivă la economia românească.”
● “Suntem încântaţi să dezvăluim cel mai nou spaţiu de birouri din Bucureşti şi să stabilim standarde ecologice înalte în regiune. Ne-am propus să angajăm cei mai buni buni şi capabili profesionişti, iar această nouă facilitate ne va ajuta să creştem şi să prosperăm în România”, afirmă Sorin Mîndruţescu, country leader Oracle România.

Bucuresti, 20.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *