free download 78 travel guides written by experts

„Presedinte pentru Romania” continua in weekend la TVR 1

Duminică seară, Constantin Rotaru şi William Brînză, candidaţi la Preşedinţia României, sunt invitaţii Monicăi Ghiurco şi ai lui Radu Rădulescu în emisiunea de la TVR 1 şi TVR+, la ora 21.00.

S-au înscris în cursă, fiecare dintre ei cu convingerea că ştie şi poate să conducă o ţară. Au programe diferite şi viziuni diferite, dar cu toţii speră să pună destinul României pe un făgaş ascendent. Sunt 14 la număr. Şi cu toţii vin la TVR, să convingă telespectatorii că sunt cei mai potriviţi pentru funcţia de Preşedinte pentru România. Sâmbătă* şi duminică, la TVR 1 şi online, pe TVR+, Monica Ghiurco şi Radu Rădulescu moderează, de la ora 21.00, emisiunea Preşedinte pentru România în care cei 14 candidaţi vin personal să îşi prezinte programul electoral.

Dacă în emisiunile cu caracter electoral difuzate în timpul săptămânii la TVR 1 candidaţii pot alege să vină ei înşişi sau să-şi trimită reprezentanţii, în ediţiile Preşedinte pentru România din weekend, telespectatorii îi vor urmări pe cei 14 candidaţi, în persoană. Fiecare dintre ei vine cu gândul să convingă electoratul că programul lui merită votat. Şi fiecare dintre ei va fi supus tirului de întrebări incomode ale moderatorilor, referitoare la programul propriu şi viziunea lor despre modul de exercitare a puterii prezidenţiale.

Duminică seară, pe 12 octombrie, de la ora 21.00, Constantin Rotaru, candidatul Partidului Alternativa Socialistă şi William Brînză, din partea Partidului Ecologist Român vin, pe rând, să convingă publicul că merită să fie votaţi ca Preşedinte pentru România.

Televiziunea Română dedică alegerilor prezidenţiale peste 2.000 de minute de transmisiuni, la TVR 1, TVR Internaţional şi pe posturile regionale. De luni până joi, Sorin Avram moderează confruntările dintre doi candidaţi sau reprezentanţii lor, de la ora 21.00. În zilele de marţi (ora 12.30), joi (ora 12.30) şi vineri (orele 12.30, respectiv 16.00**), tot sub genericul Preşedinte pentru România, TVR 1 difuzează imagini de la evenimentele electorale ale tuturor candidaţilor.

* Sâmbătă, 11 octombrie, dată fiind transmiterea în direct la TVR 1 a partidei de fotbal România – Ungaria, din preliminariile UEFA EURO 2016, emisiunea Preşedinte pentru România nu va putea fi difuzată.
** Vineri, 10 octombrie, emisiunea Preşedinte pentru România programată pentru ora 16.00 va fi difuzată de la 16.20. Decalajul este cauzat de transmiterea în direct la TVR 1 a Campionatelor Mondiale de Gimnastică Artistică de la Nanning (China).

Desfăşurarea campaniei electorale la Televiziunea Română este gratuită, în acord cu misiunea TVR de a asigura accesul publicului la informaţie. Campania electorală pentru alegerea Preşedintelui României a început pe 3 octombrie 2014, ora 0.00, şi se încheie în ziua de 1 noiembrie 2014, ora 7.00. Cele două tururi de scrutin au loc pe 2 noiembrie, respectiv 16 noiembrie, în competiţie înscriindu-se 14 candidaţi.

Bucuresti, 10.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *