free download 78 travel guides written by experts

Presage | Public Relations & Public Affairs va gestiona contul de relatii publice al Oxigen Plus

Dupa un trimestru de colaborare cu Presage | Public Relations & Public Affairs, Gemisa Investments incredinteaza aceleiasi agentii de comunicare cea de a doua companie din portofoliu. Incepand cu luna februarie 2010, Presage administreaza contul de PR al companiei Oxigen Plus.

Presage va oferi servicii de corporate communication, financial communication si media relations, precum si servicii de consultanta in relationarea B2B si alte actiuni specifice, parte din strategia de promovare stabilita in raport cu obiectivele de business setate de Oxigen Plus pentru 2010.

«Alegerea Presage a fost una fireasca, ei confirmand déjà compatibilitatea cu valorile si viziunea Gemisa Investments prin colaborarea cu o alta companie din grup. Oxigen Plus isi propune sa aiba o prezenta mult mai dinamica pe piata de profil in 2010, si un ritm sustinut de comunicare cu colaboratorii sai, atat din sectorul public cat si din cel privat. Presage ne va sustine pe tot parcursul acestui proces, dubland eforturile noastre de marketing cu tactici de comunicare adaptate profilului fiecaruia dintre partenerii nostri», a spus Silvia Stanescu, Managing Director Oxigen Plus.

«Lucram de mai mult de trei luni cu Gemisa Investments si ne-am familiarizat cu modul de functionare al grupului, mecanismele interne si prioritatile de comunicare ale fiecarei entitati in parte. Oxigen Plus este lider de piata in segmentul sau si pionierul serviciilor de asistenta la domiciliu a bolnavului respirator de pe piata din Romania. Vorbim despre o piata extrem de nisata si despre un domeniu considerat inca de avangarda la noi in tara, ce are nevoie atat de crearea unui cadru specific din partea sistemului de servicii medicale cat si de eforturi de educare a consumatorului cu privire la solutiile homecare de tratare a afectiunilor respiratorii. Oxigen Plus isi asuma rolul de comunicator al acestui tip de servicii, iar Presage va dezvolta un program care sa le sustina demersurile atat catre parteneri si publicul de specialitate cat si catre pacienti, beneficiarii de fapt ai acestor solutii de tratament» declara Georgiana Gheorghe, Managing Partner Presage | Public Relations & Public Affairs.

Oxigen Plus este prima companie privata de servicii din Romania axata pe vanzarea si inchirierea de echipamente medicale pentru oxigenoterapie (inclusiv terapie la domiciliu), tratamentul sindromului de apnee in somn si alte boli cronice asociate cu dificultati respiratorii. Oxigen Plus este pionierul si liderul pietei de servicii de asistenta la domiciliu a bolnavului respirator.

Oxigen Plus este parte a grupului de investitii Gemisa Investments.

Bucuresti, 11.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *