free download 78 travel guides written by experts

Prepară cel mai delicios grătar, chiar la tine acasă, cu noua gamă “Le Boucher Grill by Chefs” de la Mega Image

Un grătar din carne proaspătă, gata preparată, pregătită cu cele mai bune mirodenii de către chefi de renume, chiar la tine acasă? Îl poți face acum cu noua gamă de produse din carne “Le Boucher Grill by Chefs” de la Mega Image.

Coaste, cotlete, ceafă de porc, piept de pui, cârnaţi, burgeri şi frigărui, toate pregătite cu ingrediente aromate, după reţetele proprii ale cunoscuţilor chefi Joseph Hadad, Sorin Bontea, Alex Iacob, Adi Hădean şi Ashlie Dias.

Mega Image logo

Astfel, fiecare chef vine cu propriile reţete şi condimente alese atât din bucătăria locală, cât şi din cea internaţională: de la scăricica de porc marinată, cu o aromă delicioasă, dată de boia dulce afumată, la chifteluţe arăbeşti (Kefta) preparate cu un mix special de condimente arăbeşti şi carne cu condimente indiene. Rezultatul este o carne fragedă, suculentă şi foarte aromată, mai uşor de digerat şi care se va găti mai rapid.

“Ne dorim să oferim inspiraţie clienţilor noştri pentru a experimenta cu o gamă cât mai variată de produse. Colaborarea cu chefi de top din România vine ca un plus, oferind clienţilor noştri posibilitatea de a-şi prepara singuri, acasă cele mai fine şi gustoase feluri de mâncare. Vrem să le deschidem apetitul pentru o nouă etapa în arta grătarului”, a declarat Adrian Nicolaescu, VP Marketing Mega Image.

Produsele marca Le Boucher Grill by Chefs sunt atent selecţionate, tranşate şi pregătite după metode testate şi perfecţionate. Carnea este selecţionată din surse sigure, iar prin procesul de marinare devine mai fragedă şi este impregnată cu arome complementare provenind din condimente alese cu grijă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *