free download 78 travel guides written by experts

Preotul Marius Ciprian Pop vrea sa slabeasca

Vedeta Romantica a hotărât să ţină dietă şi să meargă la fitness!

Marţi, 16 aprilie, în platoul “Supravieţuitorii”, la Romantica, în cadrul campaniei “Vreau să fiu sănătoasă”, Marius Ciprian Pop se întâlneşte cu nutriţionistul Luana Sahian, pentru a scăpa de kilogramele în plus şi pentru a primi o dietă de post! În completare, va merge la o sală de fitness, pentru că ştie că dieta are efecte maxime, atunci când o combinăm cu mişcarea!

După terminarea postului, Marius va continua regimul de slăbire, nutriţionistul cu care colaborează Irina Reisler, iniţiatoarea campaniei “Vreau să fiu sănătoasă”, îi va schimba dieta! De asemenea, doamna doctor Luana Sahian îi va explica uneia dintre participantele la campanie, care vrea să devină mamă, ce trebuie să mănânce, ca să nu se îngraşe în timpul sarcinii! Medicul Margareta Cazacu revine marţi în campania "Vreau să fiu sănătoasă!", ca să ne dea amănunte despre vacuumul cu ventuze şi să ne explice în ce constă "dieta astronauţilor"! Una dintre doamnele din campanie va experimenta live masajul cu ventuze şi va începe un program special de slăbire, conceput de doamna doctor Margareta Cazacu.

Şi tot marţi, în seria ediţiilor speciale ale emisiunii “Supravieţuitorii”, îl veţi revedea pe Alex, un băieţel de patru ani, care astăzi trăieşte datorită telespectatorilor Romantica. Alex a fost filmat acum un an. Băiăţelul avea cancer embrionar şi trebuia să plece la o clinică din străinătate, pentru operaţie. 80 000 de euro – acesta a fost preţul vieţii lui. Telespectatorii Romantica l-au salvat, iar marţi, Alex vine în platoul Supravieţuitorii, ca să spună: mulţumesc!

Amănunte despre emisiunea “Supravieţuitorii” şi despre campania "Vreau să fiu sănătoasă!", găsiţi pe Blogul Irinei Reisler-www.romantica.ro/blog/irinareisler.ro.

Bucuresti, 15.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *