free download 78 travel guides written by experts

Premiul VIP pentru campania ,”TVR te indeamna sa vezi”

Campania Televiziunii Române ,,TVR te îndeamnă să vezi" a primit premiul VIP la categoria Televiziune, în cadrul unei ceremonii organizate joi seara, la Palatul Ştirbey.

Premiul a fost ridicat de Ruxandra Ţuchel, directorul Departamentului Cultură şi de producătoarea Oana Drăgulinescu, care a declarat: ,,Este important că a fost premiată o campanie de imagine a TVR-ului, o campanie care demonstrează că intelectualii şi oamenii de cultură din ţară au în suflet Televiziunea Română. Premiul este o recunoaştere a meritelor TVR care îşi păstrează coloana vertebrală şi îşi educă publicul".

Lansată în această primăvară, Campania ,,TVR te îndeamnă să vezi" doreşte să reamintească rostul şi necesitatea existenţei TVR. Postul public de televiziune intermediază de peste jumatate de secol accesul publicului la marile valori şi personalităţi ale culturii româneşti, iar ,,figurile" campaniei sunt acei oameni care au apărut de-a lungul timpului în emisiunile de top ale TVR, s-au impus publicului şi au schimbat moduri de gândire. Această campanie vizează veritabilele personalităţi ale vieţii şi culturii româneşti: scriitori, regizori, muzicieni, artisti plastici sau actori. În cadrul campaniei, până în prezent, peste 400 de personalitaţi din toate mediile societăţii au semnat un manifest de susţinere a televiziunii publice.

Bucuresti, 10.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *