free download 78 travel guides written by experts

Premiul International la categoria “Noi Dezvoltari: Medium”

Centrul 8ª Avenida distins in cadrul premiilor “ICSC Awards” 2009

8ª Avenida, centrul comercial Sonae Sierra din S. João da Madeira, Portugalia, a fost distins cu premiul de Excelenţă al Consiliului International  al Centrelor Comerciale (ICSC) la categoria “Noi Dezvoltări: Medium”, în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor ICSC European Shopping Centre Awards 2009.

Inaugurat în septembrie 2007, 8ª Avenida aduce o nouă dimensiune ofertei de shopping din regiunea S. João da Madeira. Pe langă cele 133 de magazine – inclusiv un supermarket şi 14 restaurante, cu o suprafaţă totală inchiriabilă (GLA) de 28,268 m2 – centrul pune la dispoziţia clienţilor săi 1,700 de locuri de parcare gratuită. 8ª Avenida deserveşte o populaţie de peste 300.000 de locuitori  ai zonelor aflate la circa  20 de minute distanţă, conceptul său arhitectural bazându-se pe normele regionale din S. João da Madeira, cu accent pe industria de moda sau pălării, stabilind astfel o legătură emoţională cu comunitatea locală.

Consiliul Internaţional al Centrelor Comerciale (ICSC) este cea mai vastă organizaţie la nivel global în ceea ce priveşte industria centrelor comerciale, cu peste 75.000 de membri în 80 de ţări. Premiile “ICSC European Shopping Centre Awards”, sunt decernate în cadrul Conferinţei Anuale Europene a asociaţiei, care a avut loc anul acesta la Barcelona, şi sunt cele mai prestigioase premii ale sectorului de centre comerciale, onorând anual cele mai bune proiecte de dezvoltare ale industriei din Europa, pe baza selecţiei realizate de un juriu format din specialişti de talie internaţională ai domeniului.

Principalii vorbitori ai Conferinţei Europene ICSC au împărtăşit viziunea proprie asupra climatului economic actual resimţit in acest sector. Gazda, Gerard Groener, CEO al Corio Nederland Retail, una dintre cele mai importante companii de investiţii imobiliare din Europa, a explicat faptul ca, din pespectiva sa, sectorul financiar va permite economiei globale să iasă din recesiune, fapt care, în mod probabil, nu se va întâmpla până după 2010. El a punctat de asemenea provocările enorme cu care se confruntă industria în ceea ce priveşte restructurarea şi repoziţionarea, ceea ce înseamnă că acele companii care pariază pe inovaţie şi dezvoltare durabilă vor avea o capacitate sporită de a trece peste această recesiune.

Bucuresti, 29.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *