Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Premiul I pentru servicii de publicitate

MEC Romania a fost desemnata castigatoare in cadrul Topului National al Firmelor editia a XIX-a, 2012. Premiul national pentru intreprinderi mici la categoria servicii anul 2011 se supune rigorilor legii şi unei metodologii complexe, implementate unitar de Sistemul Camerelor de Comerţ şi Industrie din Romania.

Camera de Comert si Industrie a Romaniei este o organizatie autonoma, neguvernamentala care sustine interesele comunitatii de afaceri si promoveaza crearea unui mediu stabil, coerent si transparent, in sectorul privat in contextul unei economii de piata deschisa spre exterior. CCIR reuneste în rândurile sale întreaga reţea a celor 42 de camere de comerţ şi industrie judeţene, camerele de comerţ bilaterale şi asociaţii profesionale.

MEC Romania este castigatoarea locului I in domeniul Serviciilor, grupa Publicitate, premiul fiind acordat la Gala Topului Naţional al Firmelor, ediţia a XIX-a, 2012, care a avut loc ieri, 22 noiembrie . Performantele economice ale firmelor romanesti se determina pentru fiecare comerciant pe baza unor algoritmi de calcul și criterii de selecție, se calculeaza un punctaj utilizat pentru clasarea comerciantului. Se premiază performanţa economică, spiritul antreprenorial, curajul de a inova şi de investi în inovare, comportamentul etic în afaceri, toate acestea fiind criteriile luate în calcul în realizarea clasamentului.

Clasamentele sunt structurate pe domenii, grupe de activitate și clase de mărime ale întreprinderilor. În Topul Naţional al Firmelor, realizat pe baza rezultatelor anului 2011, s-au calificat 6424 de companii, clasate pe primele 10 locuri în cele 6 domenii de activitate (Cercetare-Dezvoltare şi High Tech; Industrie, Agricultură, Pescuit, Piscicultură; Construcţii; Servicii; Comerţ si Turism). Sursa informațiilor financiare pentru alcatuirea clasamentului este Ministerul Finanțelor Publice iar sursa informațiilor legale este Oficiul Național al Registrului Comerțului.

MEC Romania este membra a grupului international WPP, listat la bursele din New York si Londra. Portofoliul agentiei este alcatuit atat din clienti locali cat si clienti internationali precum BCR, Baneasa Shopping City, Tchibo, Strauss, URBB respectiv Baiersdorf, Colgate Palmolive, Citibank, Visa, Danone si Xerox. Profesionalismul echipei, motivarea si talentul face din MEC Romania unul dintre cei mai valorosi parteneri de business pentru client, iar rezultatele bazate pe performanta demonstraza acest lucru.

"Sunt foarte bucuros sa primesc acest premiu in numele companiei MEC Romania pentru ca el insumeaza rodul muncii intregii echipe formate din 36 oameni mai ales in aceste vremuri dificile, in care bugetele industriei de media dupa 4 ani de criza s-au micsorat la jumatate fata de 2008.Chiar si in aceste conditii am reusim sa mentinem constanta in calitatea muncii noastre, volumele noastre au ramas competitive iar toate aceste lucruri imi reamintesc de una dintre cele mai importante caracteristici ale echipei MEC, ce a dus la desemnarea agentiei la nivel national ca no.1 de catre Camera de Comert si Industrie Bucuresti: perseverenta in dezvoltarea noastra continua!

Acum 6 ani din curiozitate am onorat invitatia Camerei de Comert si rezultatele noastre au fost locul 46 la nivel national iar azi suntem pe locul 1. In cele din urma suntem ceea ce am gandit si am muncit in ultimii 6 ani" a declara Bogdan Prajisteanu, Director General.

Bucuresti, 23.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *