free download 78 travel guides written by experts

Premiu pentru conferinta

Unul din participantii la conferinta “Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor Bihor 2006” vor pleca acasa cu o solutie concreta de eficientizare a afacerii: un laptop insotit de un pachet de date ADSL oferit de Romtelecom

BTL Design si Federatia Patronilor Bihor, organizatorii conferintei  “Solutii de dezvoltare pentru IMM-uri – Bihor 2006” ce va avea loc in data de 29 martie 2006 la sala Belvedere a hotelului Continental, vor  oferi o solutie concreta de eficientizare a afacerii unui participant prezent la aceasta actiune: un laptop si un pachet de date ADSL ce vor oferi afacerii mai multa mobilitate si conexiuni stabile si puternice la internet. Premiul se va acorda in cadrul tombolei organizate la finalul conferintei, singura conditie fiind prezenta in sala in momentul extragerii.

Aceasta conferinta  ce se va desfasura in judetul Bihor va marca deschiderea acestui program national de evenimente care se desfasura in opt judete: Bihor, Bacau, Neamt, Galati, Braila, Maramures, Arad, Vrancea.

Conferinta va incepe la ora 9.30 cu un discurs inaugural al reprezentantilor autoritatilor locale si invitatilor speciali pe tema fondurilor si programelor destinate IMM-urilor.

La conferinta “Solutii de dezvoltare pentru IMM-uri in judetul Bihor” sunt invitate firme din mediul de afaceri bihorean alaturi de autoritati locale de marca: Petru Filip – Primar Municipiul  Oradea, Ilie Bolojan – Prefect Judetului Bihor, Alexandru Kiss – Presedinte, Consiliul Judetean Bihor  si reprezentanti ai Bancii Mondiale si Delegatiei Comisiei Europene in Romania.

Prima plenara va aborda solutiile de eficientizare a afacerilor:  Solutii de transmisii de date cablu/wireless, solutii comunicatii mobile si fixe, solutii internet, infrastructura pentru afaceri, solutii de gestiune a documentelor. Moderatorul acestei sesiuni va fi Gabriela Malcinschi redactor sef la revista „The Investor”.

Companii de renume precum Romtelecom, Astral, Genesys, Siveco vor propune participantilor diverse  solutii destinate IMM-urilor. In acelasi context, Gabriela Malcinschi, redactor sef la revista „The Investor”, va face o sinteza a solutiilor IT dedicate IMM-urilor.
A doua plenara va avea ca tema solutii financiare de dezvoltare a afacerilor: oferte de creditare, programe de finantare, activitati de leasing, solutii de recuperare a creantelor, finanţări nerambursabile pentru IMM-uri. Moderatorul acestei sesiuni va fi Cristian Ionescu – Managing Director – Coface Romania.
La aceasta plenara vor participa  firme si institutii din domeniul bancar si financiar: OTP BANK, Coface Romania, SODEXHO PASS, CHF, FNGCIMM (Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii). Domnul Vasile Coman  – redactor sef  la publicatia „Ghiseul Bancar” va detalia ultimele tendinte in ofertele bancilor legate de produsele de creditare pentru IMM.

Despre BTL Design
Din 2002 BTL Design vine in intimpinarea necesitatilor dumneavoastra cu o oferta variata de servicii care sa satisfaca toate exigentele : publicitatea “below the line”, publicitatea neconventionala, realizarea de strategii complexe de comunicare si relatii publice, oferirea de support logistic pentru organizarea unor intilniri societatea civila – administratie publica(factori politici,sociali, mediu de afaceri)organizarea de evenimente speciale (conferinte,mese rotunde, workshop-uri), elaborare mape de presa, conferinte,seminarii, gestionarea relatiilor cu mass-media ( interviuri,realizarea de poze, articole).

Aria de activitate a societatii noastre se poate extinde in functie de cerintele fiecarui client.
BTL Design realizeaza campanii publicitare care au efecte imediate corelate cu ajutorul acordat clientilor pentru realizare obiectivelor pe termen lung.
{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *