Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Premiu pentru cel mai bun pilot din calificările MotoGP 2017: câştigătorul BMW M Award 2017 va primi noul BMW M4 CS

La finalul sezonului, divizia BMW M decernează mult râvnitul premium pentru al 15-lea an consecutiv ● Premiul pentru 2017: modelul exclusiv BMW M4 CS în nuanţă San Marino Blue metalizat ● Automobilul a fost prezentat la Grand Prix-ul Spaniei de la Jerez de la Frontera

Bucureşti/Jerez de la Frontera. Divizia BMW M prezintă automobilul ce va fi decernat câştigătorului BMW M Award din 2017: noul BMW M4 CS. Ediţia specială este disponibilă din iulie 2017 şi continuă lunga tradiţie a mărcii de a oferi modele speciale din familia M3/M4. Noul BMW M4 CS este premiu perfect pentru pilotul cu cele mai bune performanţe în calificările MotoGP. În acest sezon, BMW M Award sărbătoreşte o tradiţie specială: 15 ani de când BMW M oferă premiu ca automobil, ca partener pe termen lung al Dorna Sports, promotorul MotoGP.

bmw-m4-cs-premiu-in-motogp
Cu începere din 2003, pilotul MotoGP cu cele mai bune rezultate în calificări a fost recompensat la finalul sezonului cu un automobil BMW M exclusiv şi personalizat. Automobilul ce va reveni învingătorului din 2017, noul BMW M4 CS în nuanţă San Marino Blue metalizat, a fost prezentat la Grand Prix-ul Spaniei de la Jerez de la Frontera.

“Prezentarea la Jerez de la Frontera a automobilului ce va recompensa câştigătorul BMW M Award este o tradiţie MotoGP”, a declarat Pau Serracanta, director executiv al departamentului comercial Dorna Sports, în cadrul festivităţii de dezvăluire. “Este fascinant să vezi cum divizia BMW M reuşeşte să se depăşească în fiecare an. Fără îndoială, noul BMW M4 CS continuă seria de automobile fantastice pe care le-au oferit ca premiu în anii anteriori. Este un exemplu clar al competenţei tehnologice şi al spiritului de inovaţie pentru care BMW M ne este partener de aproape două decenii.”

“Suntem mândri să sărbătorim un reper cu BMW M Award în acest an. Faptul că prezentăm premiul pentru a 15-a oară demonstrează statutul de care acest premiu se bucură în cadrul comunităţii MotoGP”, a declarat Axel Mittler, director de cooperare cu MotoGP în cadrul diviziei BMW M. “Suntem încântaţi să putem prezenta cel mai nou punct de atracţie din gama noastră de produse, BMW M4 CS, ca premiu pentru acest an. BMW M4 CS este o ediţie specială limitată, exclusivistă, cu accent clar pe dinamică şi sportivitate. Suntem încrezători că va fi o bucurie pentru câştigătorul BMW M Award. Ţinem pumnii tuturor piloţilor MotoGP şi aşteptăm cu nerăbdare să vedem cine va primi noul BMW M4 CS la finalul sezonului.”

Noul BMW M4 CS combină genele unice din motorsport cu calităţile de utilizare pe şosea şi este întruchiparea dinamicii pure. Motorul M TwinPower Turbo puternic, cu şase cilindri dispuşi în linie, generează 460 CP şi un cuplu de 600 Nm şi permite performanţe remarcabile de-a lungul întregului interval de turaţii. O serie de componente de înaltă performanţă contribuie la dinamica excelentă a noului BMW M4 CS, inclusiv diferenţialul M activ, transmisia M cu dublu ambreiaj cu Drivelogic – şi design foarte sportiv pentru schimbări foarte rapide între cele şapte trepte fără pierderi de timp -, şi anvelopele Cup.

Utilizarea constantă a materialelor ultrauşoare – atât la interior, cât şi la exterior – reduce masa automobilului şi optimizează reacţia acceleraţiei şi agilitatea. Jantele exclusive din aliaj uşor ale modelului BMW M4 CS sunt inspirate din motorsport, în timp ce stopurile OLED inovatoare, o soluţie absolut unică în industria auto, sunt un nou detaliu de design distinctiv. Imaginea sportivă a BMW M4 CS continuă şi la interior – de la scaunele sport M ultrauşoare în piele Alcantara de culoarea antracitului până la volanul M îmbrăcat în Alcantara şi multe alte detalii rafinate.

BMW M Award face parte din parteneriatul pe termen lung al BMW M ca “Official Car of MotoGP”. Asemenea sistemului de punctaj pentru curse, piloţii primesc, în fiecare week-end de Grand Prix, puncte pentru locurile ocupate în calificări. Pilotul cu cele mai multe puncte la finalul sezonului câştigă BMW M Award. Marc Márquez este recordmanul după ce a câştigat BMW M Award de patru ori consecutiv. După primele patru sesiuni de calificări ale sezonului 2017, spaniolul este lider din nou. Valentino Rossi şi Casey Stoner au fiecare câte trei BMW M Award în palmares. Jorge Lorenzo a câştigat de două ori râvnitul titlul de pilotul numărul 1 în calificări. Sete Gibernau şi Nicky Hayden au triumfat câte o dată.

Parteneriatul dintre divizia BMW M şi Dorna Sports datează din 1999. În centrul activităţilor se află furnizarea flotei BMW M. 2017 este al 19-lea sezon în care BMW este “Official Car of MotoGP”. Flota de vehicule oficiale MotoGP din acest an include şase modele BMW M diferite. Alături de BMW M2 MotoGP Safety Car, BMW M4 Coupé cu injecţie pe apă şi BMW M3 sunt şi ele în acţiune ca Safety Cars. Două BMW X5 M joacă rolul de Medical Car în acest sezon. Divizia BMW M pune un model BMW M5 la dispoziţia comisarului de securitate. Două motociclete BMW S 1000 RR, oferite de BMW Motorrad ca Safety Bikes, completează flota pentru 2017.

Mai multe informaţii cu privire la divizia BMW M sunt disponibile: www.bmw-m.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *