free download 78 travel guides written by experts

Premiu de 80.000 de euro de la Maggi de Ziua Copilului

Maggi a lansat de curând promoţia „Maggi împlineşte destine!”. Aceasta se adresează părinţilor ce doresc să îşi susţină copiii pentru a deveni excelenţi profesionişti pe viitor. Cu ajutorul premiului cel mare în valoare de 80.000 de euro oferit de Maggi, orice părinte îşi poate înscrie copilul la facultate şi de ce nu, chiar la un master în străinătate. Taxele, cazarea şi banii de buzunar vor fi asiguraţi de Maggi pentru viitorul profesionist al familiei.
   
„Dorinţa oricărui părinte este să-şi vadă copilul cu viitorul asigurat. Fie că îşi doresc să devină astronauţi, fotbalişti, balerine sau piloţi de formula 1, cei mici trebuie încurajaţi şi sustinuţi de părinţi pentru a reuşi în viaţă. Maggi ştie cât este de important acest lucru şi este alături atât de cei mici, cât şi de cei mari, oferindu-le acestora din urma o şansă reală pentru a-şi face copiii fericiţi”, spune Alina Dragomir, Brand Manager Maggi.

Pentru a dărui cel mai frumos cadou de Ziua Copilului, participanţii la promoţie trebuie doar să trimită oricare trei ambalaje Maggi Secretul Gustului la C.P.55, O.P.15, Bucureşti, în perioada 20 aprilie – 1 iunie 2009, şi pot câştiga marele premiu în valoare de 80.000 de euro. În plus, Maggi oferă zilnic premii în valoare de 250 euro.

Promoţia „Maggi împlineşte destine!” este comunicată la nivel naţional prin spot TV, machete de presă, POSM-uri, outdoor, online şi activităţi de PR.

Regulamentul promoţiei este disponibil gratuit pe www.cautpromotii.ro şi la Infoline: 08008 637 853 (apel gratuit din reţeaua Romtelecom). Valoarea totală brută a premiilor este de 457.202 RON.

Bucuresti, 29.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *