metalshow

Premiile Creativitatii ArCuB – UNATC 2015

Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale” vă invită la ceremonia de decernare a Premiilor Creativității ArCuB – UNATC. Evenimentul va avea loc la UNATC (str. Matei Voievod, nr. 75-77), sala Ileana Berlogea, în data de 11 decembrie, la ora 18:00.

Programul evenimentului:
ora 18:00 – Festivitatea de premiere
ora 19:30 – exercițiu Commedia dell`Arte, coordonator prof.univ.dr. Mihai Gruia Sandu, Anul I Master. Distribuție: Clara Popadiuc, Mihai Mitrea, Cristina Juncu, Andrei Radu, Catinca Maria Nistor, Bogdan Florea, Ana-Maria Ivan, Silvana Mihai. Durata: 30 min.

Premiile CREATIVITĂȚII ArCuB – UNATC se acordă pentru a redescoperi și reevalua capacitatea mediului universitar de a determina noi direcții de gândire și creație. Universitari din toate generațiile dovedesc permanent o continuă creativitate conceptuală și aplicativă, dezvoltând procese evolutive și noi perspective în câmpuri de activitate de maximă deschidere cognitivă.

A selecta pentru a pune în evidență noi contribuții ale unor personalități ce pot remodela viziunea asupra cunoașterii în universitatea contemporană constituie o misiune pe care UNATC, în colaborare cu Universitățile partenere în acest proiect, și-o asumă. Domeniile sunt stabilite de UNATC împreună cu Universitățile partenere și includ: artele vizuale și plastice, construcțiile, arhitectura, medicina, comunicarea, cibernetica, ingineria.

Câștigătorii sunt desemnați de Universitățile partenere și, prin premiile decernate, UNATC împreună cu ArCuB confirmă public valoarea unor realizări și inovații importante.

La festivitatea de premiere vor participa studenți și cadre didactice din majoritatea universităților bucureștene, personalități și jurnaliști.

Vă invităm să fiți alături de noi în această inițiativă și împreună să contribuim la afirmarea unei mentalități de prețuire a contribuțiilor inovatoare, din lumea universitară.

Bucuresti, 09.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *