free download 78 travel guides written by experts

Premiile Clubului Roman de Presa, editia a IX-a

Clubul Roman de Presa anunta inceperea inscrierilor la cel mai prestigios concurs national de materiale jurnalistice, Premiile CRP, ajuns anul acesta la editia a IX-a.

Anul acesta, Clubul va acorda 24 de premii, dintre care 23 de premii sunt destinate jurnalistilor si 1 premiu societatilor locale de presa. Materialele inscrise in concurs trebuie sa fi fost facute publice in perioada 01 ianuarie – 31 decembrie 2007, prin unul din mediile nationale, regionale sau locale de agentie de stiri, presa scrisa, online, radio sau televiziune, conform Regulamentului de concurs.

In 2008, va fi acordat in premiera un Premiu pentru Campanii de Responsabilitate Sociala, destinat activitatilor de responsabilizare civica desfasurate de jurnalisti prin intermediul societatilor de presa.

Clubul acorda si anul acesta un premiu pentru activitatea societatilor de presa din Romania – un Premiu de Excelenta destinat exclusiv societatilor locale de presa.

Pentru fiecare din aceste premii se vor face trei nominalizari si se va acorda un singur premiu.

CRP continua sa acorde Mari Premii pentru activitate jurnalistica de excelenta intr-unul dintre domeniile: jurnalism de agentie, presa scrisa, radio sau televiziune. Marile Premii constau intr-un trofeu unicat si 10.000 RON si sunt oferite de societati de presa membre ale CRP.

Decernarea premiilor va avea loc in cadrul Galei Premiilor Clubului Roman de Presa, in luna mai 2008.

Data limita pentru inscrierea in concurs este 25 aprilie 2008, orele 16:00.

Regulamentul de concurs si detaliile pentru fiecare premiu sunt disponibile pe pagina de internet a Clubului, la aceasta adresa.

Sponsorul principal al Galei Premiilor CRP este ROMTELECOM.

Sponsori ai Galei Premiilor CRP sunt: AutoItalia Group, Banca Comerciala Romana, Carrefour Romania, Lafarge Romania, Petrom, Philip Morris Romania, Prospero.

Sponsori ai Marilor Premii sunt: Adevarul Holding, Publimedia International, Ringier Foundation.

Bucuresti, 2.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *